Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izbori 2020

11. 03. 2020.

Autor: U.Urošević Izvor: Gradska uprava Požarevac

Raspisani izbori za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac

Predsednik Skupštine Grada Požarevca, Bojan Ilić raspisao je izbore za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac. Izbori će biti održani u nedelju, 26. aprila.

Ova odluka stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Grada Požarevca kada će i zvanično početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.

"Pozivam vas da poštujete sve propise i pravila zapisanim u pravilnicima i zakonima o vršenju izbornih radnji, ali i one koji nisu u njima zapisani a tiču se opšteprihvaćenih normi vaspitanja, morala i lepog ponašanja. Podsećam vas da ćete i nakon izbora svoje političke neistomišljenike i njihove glasače sretati na ulicama Kostolca i da će oni i nakon izbora ostati vaši prijatelji, komšije i rodbina", naveo je Ilić u obaveštenju objavljenom na zvaničnoj strani Grada Požarevca.

Inače, raspisivanju izbora prethodila je odluka predsednika gradske opštine u Kostolcu, Serdža Krstanoskog da podnese ostavku na tu funkciju. Novi predsednik nije izabran, a Skupština Grada Požarevca je na poslednjoj sednici donela odluku o raspuštanju skupštine i obrazovanju privremenog organa.

sre

11.03.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 14:15

Zelja

Stigao je zbog akcije siguran glas

Odgovori

Ostavi komentar