Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

25. 12. 2016.

Budi i ti naš reporter

Bili ste svedok nekog važnog događaja? Podelite to sa svojim sugrađanima!

Ako želite da budete društveno odgovorni i ukažete na neki problem, da kritikujete, pohvalite ili predložite...

Budi i ti naš reporter!

Vašim mobilnim telefonom ili digitalnom kamerom snimite fotografiju ili video koji će biti zanimljiv širem krugu posetilaca i objavite vašu vest na portalu Boom93.

Pošaljite vest na mail: office@boom93.com

sre

12.09.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 18:13

nevidljivi

Slazem ze da je ucinak tzv komunalne policije minoran skoro nikakav...Dva puta sam ih zvao da intervenisu protiv ljudi koji bacaju smece i sut gde nije mesto ,prvo su mi pola sata trazili podatke ko zove i odakle zove,a na kraju se nisu uopste pojavili..takodje imam informaciju da vikendom i ne rade tako da nesavesni gradjani preko vikenda rade sta hoce..a da vecinom ih srecem po kaficima kako ispijaju kafe u radno vreme,a i njihovog nacelnika,ne znam mu ime,sam video vise puta u istim...Nadam se da bar neko bitan procita ,nazalost ,ove prituzbe a ako ne vi im prenesite ova zapazanja,

Odgovori
pet

31.08.

2012.

Vukota [neregistrovani] u 00:16

Tek tako

Evo još jedan primer, kafe u Nemanjinoj je neku godinu lani proširio prostor zastakljivanjem ka stazi, tako da automatski vozila koja idu iz užičke ulice mogu da vas vide tek kad ste na pešačkom, jer su izgubili pregled usled proširenja.Takođe i pešak tek na pešačkom ima pregled, ima li vozila ili ne koja treba da uđu u Nemanjinu - jako rizično.Pojedini gosti lokala parkiraju na samoj stazi pešačkoj i to popreku, pa pešak mora na ulicu da bi nastavio.Iz istog lokala se upravo čuje nesnosna buka od muzike iako je prošlo 12, a pre par dana je u blizini reagovala komunalna kada su deca prosula konfete slučajno po glavi nalickanog gulanfera koji se razgalamio kao da ošuren.
j

Odgovori
sre

08.08.

2012.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 09:07

Re: dva pitanja bez ijednog odgovora

...izgleda da, nažalost, niko ni neće...

Odgovori
čet

05.07.

2012.

Marko Kraljević [neregistrovani] u 13:58

dva pitanja za jedine prave novinare u gradu

Molio bih novinare (jedine u gradu koji se mogu tako nazvati) sa Boom93 da provere i javno objave kolike tačno površine plaćaju u zakup vlasnici kafića Cvetić i Grad na kružnom toku, a i ostali po gradu, ali ovi naročito bodu oči. Siguran sam da su se raširili preko svojih plaćenih prostora i da na taj način ugrožavaju građane. Oni to maskiraju na razne načine, žardinjerama, itisonima, večernjim proširenjem (kada nikakve kontrole ni nema...). Da li možemo da podnesemo peticiju ili bilo kakav zahtev (obzirom da je novi gradonačelnik pokazao interesovanje za tu temu na samom početku svog mandata), da se lokalima koji dobijaju javnu površinu u zakup uvede OBAVEZA da vidljivo obeleže taj prostor koji plaćaju. Na taj način bi svima odmah bilo očigledno kada se zakon krši. Po Beogradu su svi kafići (bašte) izdignuti na platforme, pa nema mnogo mogućnosti za manipulaciju.

To je prva stvar, druga je: da li igde može da se dođe do podataka koliko kazni je komunalna policija naplatila za protekli period svog postojanja? Meni, iskreno, liči da oni ništa živo ne rade, a kamoli da zavode neki komunalni red u ovom gradu gde te vrste posla ima...milijarde da se namlate u budžet! Da li je njihovo poslovanje javni podatak ili tajni? Da li oni uopšte imaju petlje da urade nešto ili samo paradiraju. Ništa se ovde nije promenilo na bolje od kada oni postoje i primaju plate. Da li uopšte imaju neki zacrtan plan rada ili se samo raspuste po hladovini ujutru i prikupe kasnije kad je smena... JA SE SVAKODNEVNO SRETNEM (I ŠTO NE GLEDAM) SA BAREM 10 SITUACIJA GDE NEKO KRŠI ZAKON, BACA SMEĆE, ZAGAĐUJE NEŠTO ILI RADI STVARI KOJE NISU U SKLADU SA ZAKONOM! A ONI???

Hvala unapred Boom-u93, ako vi ne date odgovor na ovo - niko ni neće.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije