Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

27. 02. 2013.

Deponija u Požarevcu

Deponija na zaobilaznici kod Ćirikovca.

pet

05.07.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 18:31

jadan covek

sada komunalna policija moze da napise kaznu vlasniku vocnjaka,zasto sakuplja smece bez dozvole

Odgovori
sub

22.06.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 09:20

slo

Neka Vucic I dacic posalju ovu sliku, pa sliku opste bolnice, sliku kratera od rupa na ulicama, neka snime rado javnih sluzbi, PIA, Zdravstva, i ostalih, pa cenim vrlo brzo ce dobiti to zelenkastvo svetlo za pocetak tamo neke godine pregovora za tamo nekakvu EU.

Odgovori
sre

24.04.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 10:18

Re:

upravuste deponuje su vrlo grozne i zagadjuju životnu sredinu

Odgovori
pon

01.04.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 20:00

Vocnjak

Ovo je mesto od prijatelja mog oca, to nije deponija, to je vocnjak ali u blizni je deponija, i sve kese i smece pre nekoliko dana kada je bilo lose vreme je odnelo na vocnjak..

Odgovori
uto

05.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 16:29

policija

pa zovite komunalnu policiju da napisu prijavu pa valjda smo im zato izmislili radna mesta

Odgovori
uto

05.03.

2013.

Bora anonymous [neregistrovani] u 07:29

Treba obavestiti nadlezne ali u Republici,jer ovi nasi ne mogu da rese problem. Kako ih bre nije sramota,ako nesto rade neka rade kako treba,majku mu..

Odgovori
pon

04.03.

2013.

Sreten [neregistrovani] u 09:41

deponija

Bogdane,hvala na komentaru,ja licno mislim da gospoda iz Opstine nece nista uraditi povodom ovog problema,cak ni pokusati nece. Nama ostaje jedino da slikamo i da se cudimo,kad bi svi radili svoj posao gde bi nam bio kraj....

Odgovori
ned

03.03.

2013.

Dragan [neregistrovani] u 19:58

fuj

Neka se gospoda iz Opštine zapitaju kad će konačno da zaživi regionalna deponija,a ne da se kriju po strankama i dogovaraju za fotelje. Muka mi je i plače mi se ko vodi ovaj grad....

Odgovori
ned

03.03.

2013.

Bogdan [neregistrovani] u 08:17

Više nego ružno i opasno

Zaista grozno, juče sam prošao, čini mi se da ima milion kesa rasutih po njivama sa kojih će neko od nas verovatno , što reče Sreten, da konzumira plodove.Da li bar mogu da se postave stubovi i razapne nepropusna cirada, najlon ili slično, da se ograniči rasipanje.Slično stanje je i na putu između S.Kostolca i Kostolca,na brdu, gde konstantno grupice, čak i dece odvlače razbacano đubre.Nemamo ni u gradu sjajnu situaciju, gde čak i kad smo maksimalno ekološki kulturni i u tamnim kesama deponujemo đubrad u kontejnere (osim onih što sa prozora centriraju kontejner, što sam video lično), iste te naše kontejnere pretražuju besposlena lica i ostavljaju pustoš koju nam vetar nanosi po ulazima zgrada čak.Da zamislimo samo kako lični medicisko-higijenski otpad deluje ružno i kliconošno kada ostane otvoren pored kontejnera.Ne verujem da nema rešenja, pogotovu što ove pojave nisu zdrave i treba ih hitno rešavati.

Odgovori
pet

01.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 19:05

uzas,bre

Ja sam isto video to pre neki dan,grad Požarevac je izgubio bitku odavno,nije mi jasno odakle status grada kad ne liči uopšte na grad,krivo i je kad to kažem ali to se samo nameće. Regionalna deponija kasni odavno,Jović,Valjarević i ostali funkcioneri čekaju,gradske službe nemoćne da reše problem. Kraj se nazire,potonućemo u djubre,samo nos ima da nam viri.

Odgovori
pet

01.03.

2013.

strasno [neregistrovani] u 16:43

Pa gde je direktor komunalnog preduzeca da vidi zasto mu deponija divlja...nema ga,stego fotelju ne pušta...

Odgovori
pet

01.03.

2013.

Sreten [neregistrovani] u 14:53

deponija

Ja sam autor ove fotografije,verujem da su mnogi ovo videli uzivo jer se nalazi na zaobilaznici na glavnom putu Beograd- Gradiste,sa obe strane puta vidi se razbacano smece sa deponije usled kosave koja je duvala prethodnih dana. Tragedija je u tome sto je obradivo zemljiste koje je u neposrednoj blizini deponije, sigurno zatrovano raznim otpadom i otrovima,takodje strasno je i to sto ce poljoprivredni proizvodi sa tih povrsina biti na nasoj trpezi i jelovniku ovog leta. Pitanje je ko ce odgovarati i sta je grad preduzeo povodom ovakve ekoloske katastrofe na lokalnom nivou, ako znamo da je odgovornost i briga u rukama JKP Komunalne sluzbe, Pozarevac. Pisite komentare,reagujte kako bi nesto bar mi obicni gradjani pomerili nastalu situaciju sa mrtve tacke.

Odgovori
pet

01.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 10:07

Lici ,ali nije!

Interesantan snimak ali bih a primetio da to nije deponija vec milion kesa koje je vetar doneo sa obliznje gradske deponije,sto opet povlaci pitanje skladistenja otpada na istoj!

Odgovori

Ostavi komentar