Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

21. 10. 2013.

Autor: 1

Postavljanje bilborda

POstavljanje LED bilborda na zgradi Toplifikacije u nedelju.

ned

10.11.

2013.

Bojan [neregistrovani] u 12:50

Vi niste normalni

Da li ste vi koji ostavljate ovakve komentare bolesni ili šta? Prekinite da čitate "Treće oko", "Zonu sumraka" i verujete u teorije zavere. Kao prvo, smešno je što se postavljanje LED bilborda posmatra kao događaj meseca. To je dokaz koliko smo mali kada nam i takve stvari, koje su uobičajene u svim normalnim gradovima, predstavljaju atrakciju. Drugo, mnogo veću opasnost po vozače predstavljaju pijani maloletni klinci koji su od svojih roditelja dobili auto kako bi pokazali "da se ima u njihovu kuću". Seljana smo na kub.

Odgovori
uto

29.10.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 09:50

Re: Slažem se

Nije mi jasno kako ljudi iznad "Lilića" spavaju i kako blještava svetlost utiče na vozače koji čekaju na semaforu od Tabačke čaršije, a da ne pričamo o sigurnosti prolaznika ispod njega kada počne da duva Košava, sam bilbord stoji na rizičnom mestu, nad glavama hiljade požarevljana, bruka šta je sve ovde moguće.

Odgovori
sub

26.10.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 22:09

zračenje????

Da li je neko razmišljo o ljudima koji živei rade u takvoj sredini.čekajući na semaforu da se upali zeleno svtelo, moj radio u autu je reagovao na promenu slike na bilbordu.Jednostavno je radio program za trenutak bio prekriven šumom koji je izazvalo zračenje sa bilborda.Ako bilbord ometa rad radio prijemnika, najverovatnije ima nekog uticaja (rekao bih negativnog) na rad i život ljudi.A o tome izgleda niko i ne razmišlja.

Odgovori

Ostavi komentar