Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Komšija reporter

26. 09. 2019. Požarevac

Izvor: Boom93

Posle radova ostali bare i blato

Problemi građana i preduzetnika u Sindjelićevoj ulici se nastavljalju. Posle završetka radova na postavljanju kanalizacije i vodovodne mreže i posle jače kiše stvaraju se bare i blato.

pet

27.09.

2019.

Sima [neregistrovani] u 13:10

Nesposobnjakovići

Sram vas bilo na šta vam liči grad. Džabe sve ovo vi radite pred izbore, toliko ste se ljudima popeli na glavu, da toga niste svesni.

Odgovori
čet

26.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 23:10

Kružni tok

Najnoviji u totalnom mraku, novo a ne radi. Toliko o kvalitetu radova, a asfalt je posebna priča, dobar je koliko ova rasveta što je crkla posle 15 dana

Odgovori
čet

26.09.

2019.

Miodrag - Požarevac [neregistrovani] u 22:14

H mmmmm !?

To kao da se neko ponadao da su radovi u Sinđelićevoj Završeni ? Tek, još ima da se radi, daj bože da sve završe do proleća !

Odgovori
čet

26.09.

2019.

Ringelsan [neregistrovani] u 18:33

da je samo

Ceo grad,Lučički put sa bezbroj bočnim ulicama,Busije sa bezbroj bočnim ulicama,Petrovački put sa bezbroj bočnim ulicama,Cane Babović prvi i drugi deo sa manje bočnim ulicama,Komanda grada razvaljeno takođe,Beogradski put sve sleglo i razvaljeno,prilaz Rodiću razvaljeno,Kostolački put ka izlazu razvaljeno i mrzi me više da pišem.Zaključak, to stoji tako celo leto i baš njih briga.I nista bolje nece biti ni kada zakrpe,slže a na spojevima raste trava,užas

Odgovori

Ostavi komentar