Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

03. 04. 2012.

Autor: 1

Konačna presuda nakon novog pretresa

Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku da 19.aprila održi pretres u predmetu Marine Andrejić optužene za ubistvo 13-godišnjeg sina Đorđa pre dve godine, saznaje Boom 93.

Postupajući po žalbi odbrane, Apelacioni sud je ranije ukinuo presudu Višeg suda i tražio da se precizno utvrde detalji na koji način je dete ubijeno. Međutim, Viši sud je pre 4 meseca ponovo osudio majku na 20 godina zatvora.

Njen advokat, Srbislav Stojanović ponovo se žalio Apelacionom sudu koji bi u ovom slučaju trebalo da donese konačnu presudu.

Đorđe Andrejić je nestao 22. jula, kada je sa majkom otišao na njivu van sela. Marina se kući vratila dva dana kasnije, ali bez sina, nakon čega je uhapšena.

Više od 500 ljudi danima je tragalo za dečakom, ali ga nisu našli. Lovci su tek u novembru 2010. pronašli  samo ogoljenu lobanju daleko od njive i staze koja vodi do nje.

Ni nakon novog veštačenja nisu dobijeni precizni odgovori na mnoge nedoumice u slučaju, a pre svih gde se nalaze ostali posmrtni ostaci nesrećnog dečaka.

Nema komentara.

Ostavi komentar