Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

04. 04. 2012.

Autor: 1

Dragan Petrović najbolji glumac druge večeri

Za najboljeg glumca druge večeri glumačkih svečanosti Milivoje Živanović u Požarevcu, proglašen je Dragan Petrović Pele. On je tumačio naslovnu ulogu u komadu Doktor D. Beogradskog dramskog pozorišta.

Petrović je poneo zvanje najboljeg glumca večeri po izboru stručnog žirija i žirija publike.

Predstava Doktor D. reditelja i tekstopisca Gorana Markovića je priča o progonjenom čoveku, gospodinu K. koji se skriva i menja identitet u doktora D. sve dok i sam ne poveruje da je neko drugi.

Glavni karakter i priča neodoljivo podsećaju na slučaj doktora Dabića, a reditelj Goran Marković kaže da je uzimao u obzir i druge slučajeve promene identiteta i da je glavni lik zapravo fiktivna osoba.

Dragan Petrović Pele kaže da voli da dobija nagrade i da nije lažno skroman.

„Sve što sam dobio, skupo sam platio. Nikad ništa nisam dobio na lepe oči. Ne delujem tako, nemam simpatično lice. Zbog toga, kad dobijem nešto mnogo mi je drago. Moram da se zaista mnogo potrudim oko toga“, rekao je nagrađeni glumac.

Večeras u Centru za kulturu na programu je predstava Kanjoš Macedonović, Vide Ognjenović, u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda.

čet

05.04.

2012.

Theater Man [neregistrovani] u 12:19

Istina

Goran uvek pogodi sustinu zivljenja,... mi toga nismo svesni. Svi mi zivimo paralelne zivote, u drustvu, u kuci, u poslu, a tu je uvek neki veliki brat(ima ih vise)koji nas posmatra.

Odgovori

Ostavi komentar