Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

06. 04. 2012.

Autor: 1

Svečanost u Romskom edukativnom centru

U Romskom edukativnom centru danas je održana manifestacija povodom svetskog dana Roma, 8.aprila.

Svečanosti su pored nekolicine stranačkih prvaka u Požarevcu prisustvovali predstavnici ambasade Japana i ministar kulture Predrag Marković. On je istakao da napredak jedne države zavisi od toga koliko se dele zajedničke vrednosti svih onih koji žive u njoj, bili oni Srbi, Romi ili pripadnici neke druge etničke zajednice.

Za pojedine lokalne političare i poslanke, današnji skup je bio prilika da pošalju predizborne poruke.

Predsednik udurženja Roma Braničevskog okruga Miroslav Veljković poželeo je da u zdravlju i veselju svetski dan Roma bude proslavljan i narednih godina.

Njemu je direktor dečje ustanove u Požarevcu Dragan Nikolić uručio zahvalnicu povodom 100.godišnjice vrtića.

 

sub

07.04.

2012.

Djole [neregistrovani] u 21:22

Ovo je Grad u kome nema razloga da .........

Prvo, da čestitam praznik našim sugradjanima Romima, a onda da primetim da se ovde nalaze; jedan radikal, jedan URSovac, jedan naprednjak, jedan SPSovac, (tri kandidata za gradonačelnila grada), jedan Ministar, jedan Japanac i domaćin-Rom. Dalje, na slici se vidi jedna vaspitačica, grupa dece i romski muzičari. Jedino čega-koga nema na ovoj slici, su čelnici Grada! Da li su svojim nedolaskom želeli da pokažu " koliko su jaki " i da ne žele da se sreću sa političkim oponentima, ili su Romima poručili da ih baš briga za njih?

Odgovori

Ostavi komentar