Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 06. 2012.

Autor: 1 Izvor: Novosti

Obesio se mladić

Beživotno telo Nenada Arsića (25), iz Požarevca, pronađeno je u subotu ujutru, obešeno o tavanicu šupe u ulici Rade Slobode.

Telo su pronašli članovi njegove porodice koji su o tome odmah obavestili policiju. Pošto je uviđajna ekipa konstatovala da se radi o samoubistvu, istražni sudija Višeg suda nije zatražio obdukciju tela.

Motiv samoubistva nije poznat, jer mladić iza sebe nije ostavio oproštajno pismo. On je bio je jedan od vođa požarevačkih navijača beogradskog kluba Partizan, poznatih kao navijačka grupa "Južni front".

Ni njegovoj porodici, ni njegovim drugovima nije jasno zašto se odlučio na ovaj korak, jer Nenad ni na koji način nije odavao da ima bilo kakve probleme.

"Uveče smo zajedno gledali košarkaški duel sa Crvenom zvezdom, u kome je Partizan poražen. To je Nenada oneraspoložilo, ali ne zadugo, jer je posle ponovo počeo da se smeje i šali sa nama. Oko dva ujutru smo se razišli, on je otišao kući, javio se majci i onda krenuo na spavanje. Sva dešavanja nakon toga potpuno su nam nepoznata" kažu Nenadovi drugovi.

Oni smatraju da nije bilo nijednog vidljivog razloga za ovu tragediju, jer Nenad nije imao ni materijalne, ni emotivne probleme, jer je iz situirane porodice i ima dugogodišnju devojku.

Nenad će biti sahranjen u ponedeljak na požarevačkom Starom groblju. U utorak će njegovi drugovi prirediti oproštaj, na košarkaškoj utakmici sa Crvenom zvezdom, kada će na tribinama postaviti njegov portret i odati mu počast minutom ćutanja.

Nema komentara.

Ostavi komentar