Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 07. 2012. Požarevac

Autor: 2 Izvor: PU Požarevac

Oštetili Autotranstport za 30.000 dinara

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Dragoljuba M. (52) iz Ćirikovca, Gorana S. (43) iz Kostolca, Srećka J. (44) iz Požarevca, Zorana B. (32) iz Skobalja, Slađana Ž. (37) iz Živice i Miloša S. (25) zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Oni su osumnjičeni da su 5. jula, oko 15 časova, kao vozači radnih mašina “ulte” i valjka preduzeća “Autotransport” Kostolac,  radeći na pepelištu Kostolac, tokom radnog vremena iz mašina kojima su zaduženi, istočili naftu svako od 40 do 60 litra i prodali je Zoranu B. iz  Skobalja koji je na pepelište došao svojim putničkim vozilom. 

Portir Goran S. podigao je rampu i propustio vozilo za iznos od 500 dinara kako u dolasku tako i u povratku.

Policija je Zorana B. nakon izlaska sa pepelišta zaustavila i u njegovom putničkom vozilu marke “reno-kongo” pronašla i oduzela 11 kanistera nafte.

Ovi vozači “Autotransporta” tog dana prodali oko 210 litara nafte i oštetili  firmu u kojoj rade za 30.000 dinara, koji  su međusobno podelili.

Oni se sumnjiče i da su 28. juna na isti način Zoranu B. prodali oko 100 litara nafte i dobijeni novac od prodaje nafte međusobno podelili.

Zoran B. osumnjičen je i za izvršenje krivičnog dela prikrivanje i podstrekivanje, jer je organizovao prodaju nafte istočene iz radnih mašina.

Policija je osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije