Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 07. 2012.

Autor: 1

Vašar se seli

Vašar se sledeće godine seli na novu lokaciju. To će najverovatnije biti dragovački put, kaže gradonačelnik Miomir Ilić.

Zbog buke i velike količine smeća koje ostavljaju zakupci na vašaru, poslednjih nekoliko godina govori se o preseljenju vašara na drugu lokaciju u Požarevcu.

Gradonačelnik Miomir Ilić kaže da je gradsko veće donelo zaključak o izmeštanju ove manifestacije.

On je dodao da će za održavanje vašara najverovatnije biti određen dragovački put. Ilić je rekao da bi u narednih godinu dana trebalo da se obezbedi potrebna infrastruktura na novom prostoru. 

Sadašnji prostor vašarišta biće uređen kao sprotsko-rekreativni kompleks. Kompletni radovi na uređenju prostora do pruge trebalo bi da se obave u toku 2013.godine.

Ove godine Komunalne službe bi od vašara, na ime zakupa  trebalo da inkasiraju nešto više od 2 miliona dinara. Deo novca biće iskorišćen za uređenje nove lokacije.  

uto

10.07.

2012.

miris_proleca [neregistrovani] u 13:53

Raspad sistema !!!

Idealno resenje,sto dalje to je bezbednije za decu i posetioce.A Dragovacki put je osvetljen,pa tako kada se omladina vraca sa vasarista moze da se druzi duz puta sa prijatnim pripitim posetiocima vasara.
Najbolje je ukinuti,nema prljavstine,nema buke..sve je lepo i mirno.Ali nekom je stalo do ta DVA miliona dinara,pa bi pravio da moze i na deponiju samo da uzme pare.
A najinteresantije je kada dodju Ljubicevske konjicke igre pa se nakon defileja konja moze naci na gomile konjskih izmeta i konjskog urina.Pravi spektakl,to treba patentirati.Spanci se gadjaju paradajzom,a nama konji uriniraju Tabackom carsijom !!! Prosto turisti ne mogu da odole da dodju u Pozarevac tih dana da osete prijatan miris...ali kako kazu
Seljak moze da izadje iz OPANKA,ali OPANAK iz seljaka NIKADA !!!
Moje SELO POZAREVAC lepse od Pariza !!!

Odgovori

Ostavi komentar