Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 07. 2012. Požarevac

Autor: 2 Izvor: PU Požarevac

Lažirali saobraćajnu nesreću

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Staniše A. (44) iz Poljane i Dragovana V. (58) iz Beograda, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo prevara u osiguranju i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Oni su osumnjičeni da su fingirali saobraćajnu nezgodu na putu Žagubica - Petrovac na Mlavi, u kojoj je učestvovalo vozilo  vlasništvo Staniše A. koji se nalazi na privremenom radu u Austriji, marke “grand cherokee”, holandskih  registarskih tablica i vozilo marke “ford taunus”, beogradskih regiostarskih tablica vlasništvo Dragovana V.

Za “totalna” oštećenja nastala na vozilima, oni su zatražili novčanu nadokanadu od osiguravajućeg društva. 

Izvršenim proverama utvrđeno je da se saobraćajna nezgoda nije dogodila i da je za vozilo “grand cherokee” dostavljena  lažna saobraćajna dozvola. 

Takođe je utvrđeno da su osumnjičeni u Kompaniji “Dunav osiguranje” dali lažne iskaze o saobraćajnoj nezgodi koja se nije  dogodila.

Požarevačka policija protiv osumnjičenih podnela je krivičnu prijavu Osnovnom sudu u Požarevcu a Kompanija “Dunav osiguranje” zahtev osumnjičenih za nadokanadu štete odbacila kao neosnovan.

Nema komentara.

Ostavi komentar