Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 07. 2012.

Autor: 1

Nestašica vode i požari najveći problemi Požarevca

Ne postoji potreba za uvođenjem vanredne situacije u Požarevcu zbog velikih vrućina, izjavio je danas koordinator lokalnog štaba za vanredne situacije Slađan Stević. Zbog vremenskih prilika Požarevac ima problem sa snabdevanjem vodom i pojavom požara.

Lokalni štab danas je održao sednicu na kojoj se razgovaralo o funkcionisanju službi i institucija. Razmatrana je primena represivnih mera zbog neracionalne potrošnje vode i nadzoru na površinama na kojima se mogu pojaviti veći požari.

U ponedeljak je došlo do požara na gradskoj deponiji koji je ugašen u toku noći. Komunalne službe su zbog toga uvele celodnevna dežurstva sa cisternama za vodu, kaže Stević.  

Stanje u gradskoj bolnici je redovno, ali postoji  problem sa nedovoljnim brojem klima uređaja u sobama.

U zgradi gradske uprave u ponedeljak je u dva navrata došlo do nestanka struje. Razlog je opterećenje mreže zbog velikog broja uključenih klima uređaja. Stević kaže da je zbog toga njihova upotreba zabranjena u kancelarijama uprave.

Cisterne sa vodom za piće su zbog velikih vrućina raspoređene u strogom centru grada i na gradskom brdu. Stević navodi da će po potrebi kružiti gradom na lokacijama koje imaju problema sa snabdevanjem pijaćom vodom.

Za sada ne postoji potreba za skraćenjem ili izmenom radnog vremena osim kod preduzeća čiji radnici izvode poslove na otvorenom.

čet

12.07.

2012.

Firevac [neregistrovani] u 08:49

Problem

Najveci problem grada su nesposobni politikanti koji su bili i bice na vlasti.

Odgovori
sre

11.07.

2012.

Cvrle [neregistrovani] u 16:21

vreme je za promene

Aaa jojjjjjjjj!!! ima li nekog drugog u ovoj gradskoj upravi sem (građana) sela Beranja!!!

Odgovori
sre

11.07.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 14:21

Beranje

Kakav koordinator staba,takav i stab!kako te bre nije sramota ti nesto da pricas u nase ime?!Naravno da po tebi nema potrebe za uvodjenje vanrednog stanja,kad si ti sve vreme po kaficima uz hladne napitke...Pa svojim radnicima u upravi ste oduzeli daljinske od klima uredjaja i ljudi rade u nesnosnim uslovima..Pitam se samo dali je bila ukljucena klima u toj sali gde je lokalni stab danas odrzao sednicu?!Ma platicete vi na "cupriji"...Jer neko to od gore vidi sve....

Odgovori

Ostavi komentar