Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 08. 2012. Požarevac, Beograd

Autor: 2 Izvor: Danas

Ukinuta presuda za ubistvo komšije

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom je Goran Stanisavljević (24) iz Krupaje osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva komšije Milorada Jovanovića (27), nekadašnjeg konduktera u preduzeću „Litas“ .

"Apelacioni sud je utvrdio da su učinjene brojne povrede tokom prvostepenog krivičnog postupka, uz donošenje presude na osnovu protivrečnih dokaza, pa je ukinuo presudu i naložio ponovno suđenje", kaže advokat Novica Pantić, branilac optuženog.

Ovo ubistvo dogodilo se 27. decembra prošle godine u ranim jutarnjim satima u kući pokojnog Milorada, kod koga je optuženi često nadničio i, zajedno sa njim, konzumirao alkohol.

Nakon kraće svađe koja je izbila između njih dvojice, oni su se potukli i tada je Milorad pao preko stola, koji se pod njegovom težinom slomio.

Tada je Goran uzeo nogaru od stola i njome više puta u glavu udario Milorada, nanevši mu teške povrede, od kojih je ovaj preminuo na licu mesta. Miloradovo beživotno telo kasnije je pronašla njegova majka i nakon toga pozvala policiju.

Posle obavljenog uviđaja, istražni sudija Višeg suda naložio je obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je smrt nastupila prirodnim ili nasilnim putem. Pošto je utvrđeno da se radi o ubistvu, istog dana Goran je uhapšen.

Nema komentara.

Ostavi komentar