Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

22. 08. 2012. Požarevac

Autor: 2 Izvor: PU Požarevac

Oštetili preduzeće Autotransport za oko 2 miliona dinara

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv rukovodioca logistike u preduzeću “Autotransport” Kostolac, Mladena O. (52) iz Kostolca i šefa održavanja u ovom preduzeću Vladana I. (42) iz Požarevca, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Mladne O. zajedno sa Vladanom I. usmeno se dogovorio sa preduzećem “M servis LKV” iz Goloboka da izvrše popravku kamiona koji nije vlasništvo “Autotransporta” marke “kamaz”. 

Za izvršenu ugradnju neatestiranog motora naplaćena je popravka u iznosu od oko1.000.000 dinara.

Oni su osumnjičeni da su za kamion vlasništvo “Zo-Go Cerovac” radno angažovanom u preduzeću “Autotransport” tokom 2010. i 2011.godine  pisali radne sate iako se kamion nalazio na popravci, dok je  Mladen O. osumnjičen i da je overio račun koji je nakon toga platilo preduzeće u kome je zaposlen za popravku putničkog vozila marke “škoda” vlasništvo njegove supruge Violete O.

Protiv Željka M. (35) iz Smederevske Palanke odgovornog lica u preduzeću “M servis LKB” iz Goloboka, Gorana P. (39)  i Radiše N. (44) obojica iz Lazarevca odgovornih lica u preduzeću “Zo-Go Komerc” iz Cerovca, policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Na ovaj način osumnjičeni su oštetili preduzeće “Autotransport” Kostolac i stekli protivpravnu imovinsku korist za oko 2.000.000 dinara.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije