Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 10. 2012.

Autor: 1

Turnir u malom fudbalu

Nakon 12 godina, Sportski centar će povodom obeležavanja dana oslobođenja grada organizovati turnir u malom fudbalu na terenu za male sportove, najavljeno je danas.

Učestvovaće osam ekipa iz grada, sedam koje su pobedile na nekom od turnira ove godine i jedna ekipa veterana Sportskog centra.

Zanimljivo je da će u okviru turnira biti odigrana revijalna utakmica između požarevačkih novinara i advokata.

Turnir se održava od utorka do četvrtka, sa početkom u 18 časova, s tim što će poslednjeg dana biti odigrane revijalna i finalne utakmice.

Direktor Sportskog centra Miroslav Stojimirović izrazio je očekivanje da će turnir postati tradicija, kao i da će od naredne godine u gradu biti oživljen Ivanjdanski turnir u malom fudbalu.

Član gradskog veća za sport Aleksandar Đokić  kaže da će grad nastojati da tokom čitave godine teren malih sportova bude u funkciji.

ned

07.10.

2012.

Petarka [neregistrovani] u 12:11

Skadar na Bojani

Ovaj nazovi stadion je gradjen , kao Skadar na Bojani. Skoro 6 godina se gradio, prepravljalo se prfojekat. A trebao je da bude stadion sa klizalistem. 5 direktora se promenilo dok se on gradio i svaki, izuzev ovog poslednjeg menjao sta je i kako je hteo, jer mu je to bil "dedovina"-fotelja je cudo.
Inace stadion je vec otvaran nekoliko puta i bilo je rukometnih turnira,...svasta nesto ali sada MICA ILIC posto-poto htede "turnir" i desi se....8 ekipa igraju za "slavu" .Koji bre crni turnir -kada traje samo 3 dana i igra se 8 utakmice----manite se vise zamlacivanja -politicka igranka se nastavlja.

Odgovori
pet

05.10.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 23:03

manifestacija

odlicno je napraviti ovako lep teren za manifestaciju koja ce biti odrzavana jednom godisnje sa ogromnim brojem zainteresovanih ekipa, cak 8. koliko ce biti potrebno godina da ceo kompleks preraste u ruinu i da bude isaran grafitima sa nocnim posetiocima u razlupanim lokalima. podrska sportu ali ne i promasenim investicijama

Odgovori

Ostavi komentar