Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 01. 2013.

Autor: 1 Izvor: PU Požarevac

Policija kontrolisala rad "na crno"

Protiv vlasnika radnje u Salakovcu i noćnog bara u Požarevcu policija je podnela prekršajne prijave zbog angažovanja radnika “na crno”.

Požarevačka  policija je  19. Januara  u saradnji  sa  terenskom kontrolom poreske uprave  i inspekcijom rada u Požarevcu, sprovela akciju pojačane kontrole  u “Noćnom baru Saks 2010” i zanatsko-trgovinsko-ugostiteljskoj radnji “Nenad Nikodijević 2”  u Salakovcu.

Zbog utvrđenih nepravilnosti  u radu “ Nenad Nikodijević 2” je privremeno  zatvoren,  a protiv vlasnika  je podneta prekršajna prijava jer su pronađeni radnici koji  “rade na crno” i nisu prijavljeni na obavezno  socijalno osiguranje.

Protiv vlasnice  “ Noćnog bara Saks 2010” u Požarevcu, nadležne inspekcijske službe  podnele  su  prekršajnu  prijavu  jer  su u objektu  pronađeni  radnici koji “rade na crno”.

pon

21.01.

2013.

Marko Kraljevic [neregistrovani] u 15:00

ma idi...

Tih radnika (bolje reci "nas radnika") na crno ima svuda, sto svi dobro znamo... Teze je pronaci firmu ili radnju koja nema radnika na crno, nego obrnuto... Nemojte da se lazemo, svako od nas bi u roku od 24 casa nasao bar 100 takvih radnika na crno...
Nego ko zna iz kojih razloga su udarili bas na ove... Ne kazem da ne treba, nego hocu da kazem da treba i mora vise!!!

Odgovori
pon

21.01.

2013.

Kalimero [neregistrovani] u 14:51

Da li je moguće,... a sta sa kinezima i kafanama

Odgovori

Ostavi komentar