Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 03. 2011.

Trojica odbornika SRS deluju samostalno

Srpska radikalna stranka u Požarevcu danas je ostala bez tri odbornika u lokalnom parlamentu. Odbornici Mirko Milanović, Sotir Sotirov i Svetislav Petrović odlučili su da deluju samostalno i o tome obavestili skupštinu.

Radikali koji su u opoziciji sada imaju 19 odbornika, ali su i dalje druga grupa po brojnosti iza Demokratske stranke sa 26 zastupnika.

Svetislav Petrović koji danas prvi put nije nosio bedž sa likom Vojislava Šešelja, kaže da se na ovaj potez odlučio jer stranka čije je interese zastupao nije ispunila njegova očekivanja u pogledu borbe za kvalitetniji život građana.

„Trenutno nemam nameru da priđem ni jednoj stranci. Šta će biti kasnije, videćemo".

Predsednik SRS u Požarevcu i šef odborničke grupe Saša Valjarević kaže da je nakon odluke Ustavnog suda da su odbornici i poslanici vlasnici svojih mandata, ta stranka nemoćna da bilo šta preduzme. Trojica odbornika danas će biti isključena iz stranke, rekao je on.

Na vlasti u Požarevcu su DS sa 26, SPS-PUPS-JS sa 11, G17plus sa 3 i SPO sa 1 odbornikom. U opoziciji su SRS sa 19, DSS sa 5 i 3 odbornika koja su trenutno samostalni.

uto

21.06.

2011.

punovic aleksandra [neregistrovani] u 19:51

katastrofa

pa mogu da konstantujem,da je nacinjena prava stvar,zato sto u toj stranci koji sad glume postene i uzorne gradjane su odgovarali pred zakonom i bili osudjivani na dug perijod.

Odgovori

Ostavi komentar