Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 03. 2011.

DSS očekivala smenu kadrova u Požarevcu

Demokratska stranka Srbije saopštila je danas da je prilikom donošenja rebalansa budžeta očekivala i smenu pojedinih kadrova i javnim preduzećima koji nisu ispuni očekivanja u prethodnom periodu.

Slavoljub Matić je na konferenciji za novinare rekao da su uočene slabosti koje „ne počivaju samo na nesposobnosti državnih organa da učine život u Požarevcu kvalitetnijim, već i čelnih ljudi ustanova bitnih za funkcionisanje grada".

Odgovornost je na gradskim ministrima i dva javna preduzeća Direkcija za izgradnju i Toplifikacija, kazao je on.

Rebalansirani budžet od 3,2 milijarde dinara je rasipnički, sastoji se od četvrtine prenetih sredstava iz prošle godine, a najveći greh u besparici je ne trošiti i ne razvijati gradsku infrastrukturu, kazao je Matić. On je dodao da to znači da je vlast neefikasna ili da se podešava „tajming" za predizbornu kampanju.

čet

17.03.

2011.

srbivoje [neregistrovani] u 23:09

Maticu, Maticu

Ono sto je najtuznije Matic je u pravu, iako ova gradska situacija podseca na vreme kad je on bio gradonacelnik. Sta je potrebno tj. sta treba da se dogodi da direktori Toplifikacije i Direkcije budu smenjeni?
Jedan nije potrosio sredstva i nije raspisao tendere iz 2010. i jos sest meseci godisnje nista ne radi, a drugi je tipicni kadar SPS-a, kao nacrtan. Nesposobnost i nemesanje u svoj posao su mu vrline.

Odgovori

Ostavi komentar