Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 03. 2011.

Autor: 1

Pomoć Japanu

Predstavnici lokalnih samouprava Braničevskog okruga uručili su danas pomoć od 1.850.000 dinara za stanovnike Japana koji su pretrpeli štetu u elementarnoj nepogodi koja je zadesila tu zemlju.

Pomoć je u Požarevcu uručena ambasadoru Japana u Srbiji Tošiju Cunozakiju.

Načelnik Braničevskog upravnog okruga Goran Petrović rekao je da se radi o skromnoj materijalnoj solidarnosti koja je izdvojena da pomogne narodu Japana.

On je izrazio zahvalnost za pomoć koju je Japan pružao Srbiji u protekloj deceniji.

"Naročito na pomoći Braničevskom okrugu prošlog meseca od 134.467 evra koji će biti utrošeni za nabavku medicinske opreme i sredstava za poboljšanje rada zdravstvenih ustanova i kvalitetniji đivot građana", rekao je Petrović.

Ambasador Cunozaki zahvalio se na "pomoći i mnogobrojnim porukama solidarnosti i saosećanja koji su upućeni narodu Japana pogođenim katastrofom".

U svečanim salonima skupštine grada Pođarevca Cunozaki je otvorio izložbu fotografija profesorke Dragane Mitrović pod nazivom „Japan očima mog srca". Profesor nа Fаkultetu informаtičkog menаdžmentа Jobu Univerzitetа Šigeru Komori održao je predavanje o biznis menadžmentu. U umetničkom programu priređeno je veče jаpаnske muzike.

ned

27.03.

2011.

Kimiko Date [neregistrovani] u 22:52

PROTOKOL

Verovatno nas gradonacelnik smatra da je licno car Hirohito trebalo da ga zamoli za prijem ambasadora!

Odgovori
sub

26.03.

2011.

Jurij Djorkaef [neregistrovani] u 20:19

Odlicno odradjeno

U svečanim salonima skupštine grada Pozarevca evidentno je bilo NEprisustvo Miodraga Milosavljevica Gradonacelnika Grada Pozarevca? Da li neko moze da nam odgovori zasto?

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije