Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

28. 03. 2011.

Autor: 1

Smanjen broj saobraćajnih nezgoda

U protekloj godini povećana je bezbednost u saobraćaju na području okruga, proizlazi iz izveštaja o radu Policijske uprave u 2010.godini.

U odnosu na 2009. za četvrtinu je smanjen ukupni broj saobracajnih nezgoda u okrugu, ali i broj povređenih i poginulih osoba u saobraćaju.

U izvešaju Policijske uprave navedeno je i da je smanjen broj prekršajnih dela za 14 odsto, kao i da je zabeleženo manje požara nego u 2009.godini.

uto

29.03.

2011.

Postenjacina Krnetic [neregistrovani] u 23:13

E, malo morgen!

U gradu sa 3 semafora i 25 lezecih policajaca, vi se hvalite sa ovu statistiku. Cujem da su zeni uzeli dozvolu na 4 meseca sto nije upalila svetlo na vozilu. Nikad nisam video da su policajci zaustavili neki jeep ili lokalnu barabu i da kontrolisu saobracaj ili ispravnost vozila, nego ih odpozdravljaju sa sve sviranjem. Onomad 8o vozila iskljucili iz saobracaja zbog folija, a posle ispalo da mogu folije. Policajci u Pozarevcu drze novine, kafice, lokale, butike, radio stanice i nikakva unutrasnja kontrola ne reaguje. U Evropu moze, ali za 10 godina.

Odgovori
pon

28.03.

2011.

tosa [neregistrovani] u 13:11

zanimljivo

tu statistiku okacite macku o rep pitajte osiguravajuce kuce koliko je bilo sporazumnih razmena polisa obaveznog osiguranja pa samim tim vi i nemate pravo stanje o saobracaju i nemoj da mislite da ste doneli bas neki pametan zakon o saobracaju jer saobracaj koji se odvija i ne zadovoljava osnovne standarde sa vertikalnom horizantalnim signalizacijama puteva putevi pune rupa putokaza nigde itd ali nema veze pored svega toga vi sprovodite zakon jer vam se moze na teret naroda pogledajte samo kakvi su nam pruzni prelazi signalizacija se pali kako ona hoce

Odgovori

Ostavi komentar