Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 02. 2017. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom93

Za koga se organizuju radionice?

Kreativne radionice koje je predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ odlučila da organizuje pred sam kraj zimskog raspusta, za sada nisu naišle na dobar odziv.

 

U prva dva dana na radionicama pojavilo se svega nekoliko dece. U mesnoj zajednici “Bulevar” došlo je samo jedno dete u toku jučerašnjeg dana, dok u ustanovi tvrde da je veća posećenost u mesnim zajednicama „Burjan“ i “Sopot”.

Za informaciju o radu kreativnih radionica roditelji su mogli saznati preko sajta predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“, u vidu obaveštenja, na dan pre samog početka rada radionica. Inače, kreativne radionice za decu od 3 do 12 godina organizuju se po mesnim zajednicama“Burjan“, „Sopot“ i „Bulevar“, svakoga dana od 10 do 14h.

Pomoćnica v.d. direktorke ove ustanove, Tanja Lončar kaže da su na ovaj način želeli da animiraju decu da se kroz kreativne igre malo druže i zabave. Ona kaže da su radionice namenjene i školarcima kako bi ispunili svoje slobodno vreme na zimskom raspustu. Aktivnosti koje se sprovode na radionicama uglavnom su crtanje flomasterima, kredom i vajanje plastelina. Za rad se decom angažovane su po tri vaspitačice, koje inače rade po seoskim grupama i zbog raspusta ne postoji potreba za njihovim angažovanjem u vrtićima.

Na slabu posećenost radionicama, između ostalog, moglo bi da utiče to što veliki broj mlađe dece u to vreme već boravi u vrtićima i što za decu školskog uzrasta već postoje programi u požarevačkom Centru za kulturu.

pet

10.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 11:33

Re:

Ja pojma nisam imala za ovo ali stvarno

Odgovori
pet

10.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:57

Vrtici

Stice se utisak , da je ovo jos jedna u nizu pogresnih odluka zaposlenih iz Predskolske ustanove iz Pozarevca.

Odgovori
čet

09.02.

2017.

Saša [neregistrovani] u 19:33

Reciklažs?

Ovakav ambijent je baš kreativan. Stolice i sve ostalo, prilagodjeno deci? Kao pred dolazak zvaničnika u MZ Aljudovo po kapilarne glasove. Fale samo žut i crn sook.

Odgovori
čet

09.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 15:54

Radionica

Slike su iz jedne MZ a nema slika iz MZ Burjan gde je bilo dece, tu ste samo da kritikujte a ne i vi kao novinari da idete po MZ da vidite. Vidite pa onda pišite. Trebali ste u ponedeljak da objavite šta vrtić sprema po MZ, pa da pozovete svu decu. Svaka čast za vaspitače.

Odgovori
čet

09.02.

2017.

As [neregistrovani] u 14:06

Radionice

Tu ste sada da kritikujte, zašto niste objavili u ponedeljak? Lepo ja zamišljeno pa ste i vi kao novinari trebali da odete po MZ. A gde su vam slike iz MZ Burjan i Sopot? A vi kao istraživači sedite po kancelarije i pa šta vidite na internetu to pišete. Nije čudo što su nam i deca takva, roditelji neće da ih vode nemaju vremena od interneta. A deci daju tableti , mobilni pa neka se igraju. Kakvi roditelji takva i deca. Svaka čast za vaspitače. Sve pohvale za njih.

Odgovori

Ostavi komentar