Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

17. 02. 2017. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom93

Štand u znaku Milene Pavlović Barili

Turistička organizacija Požarevac će se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu prvi put predstaviti samostalno. Štand TOP-a u znaku Milene Pavlović Barili.

Kako je za radio Boom 93 rekla Jelena Vukazić, direktorka Turističke organizacije Požarevac, na štandu TOP-a biće predstavljene sve destinacije i manifestacije  na teritoriji grada Požarevca, od Viminacijuma, preko Milene Pavlović Barili, do festivala cveca, etno festivala, kao i višeboja, nezaobilaznih Ljubičevskih konjičih igara.

“Ove godine smo odlučili da sve turističke organizacije Braničevskog okruga nastupaju samostalno. Turistička organizacija Požarevac imaće svoj štand na 56  kvadrata, a sve će biti u znaku Milene Pavlović Barili”, rekla je Vukazić i najavila da će ključna prezentacija turističke organizacije Požarevac biti drugog dana sajma, kada će nastupiti hor “Barili” i simfonijski orkestar “Gvardija”.

Na sajmu turizma u Beogradu opština Golubac predstaviće Golubačku tvrđavu i kulturne sadržaje, a prvi put i biciklistički klub Golubac. “Izgradnjom biciklističke staze od Vinaca do Golubačke tvrđave i staze za planinski biciklizam, za opštinu Golubac predstavlja značajnu turističku ponudu i u narednom periodu ovaj kraj postaće značajna turistička destinacija u Braničevskom okrugu i Srbiji”,  rekla je  v. d. direktora Turističke organizacije, Jelena Petrović za list Danas.

Međunarodni sajam turizma, koji se održava od 23. do 26. februara, zaštitni je znak Beogradskom sajma i jedna je od manifestacija koja će „otvoriti“ ovogodišnju sajamsku sezonu.

Pod sloganom „Uživajte na vreme!“, u šest izložbenih hala predstaviće se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja. Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije