Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 04. 2011.

Autor: 2

Povećana prisutnost prašine

U poslednjih nekoliko dana povećana je prisutnost prašine na trotoarima i ulicama u gradu koja po mišljenju građana nastaje sagorevanjem uglja i drugih čvrstih goriva.

Slobodan Jović, direktor JP Komulane službe kaže za radio Boom 93 da se svako veče ulice i trotoari grada peru i na taj način se smanjuje količina prašine. „Po planu i programu JP Komunalne službe koji se sprovodi u gradu vrše se svakodnevno pranje ulica i na taj način pokušavamo da smanjimo količinu prisustvo prašine na ulicama" kaže Jović.

U gradskoj Hitnoj pomoći nema povećanog broja ljudi sa respiratornim problemima kaže dr Miloš Milošević i dodaje da je blago povećan broj osoba koje se javljaju zbog alergijskih polenskih groznica. Dr Milošević napominje da prašina može dovesti do respiratornih smetnji kod dece.

 

sre

13.04.

2011.

Zabela rd [neregistrovani] u 11:26

Gospodine Jovicu,

Ako bi nekada prosetali van centra videli bi koliko smesne izjave dajete. Trotoar u Dunavskoj ulici od ugla sa Zmaj Jovinom pa dalje ka Zabeli ima toliko prasine i zemlje da mi koji smo stariji mozemo da se prisecamo da je nekad postojao trotoar ispod. Ako je centar grada Pozarevca, ceo grad onda ok. Inace javno preduzece koji finansiramo mi gradjani a vi vodite je u sluzbi gradjana, samo pitam se kojih gradjana? Mene i mojih komsija definitivno ne.
Jos jedna stvar, kome je pala ideja da skuplja smece na Zabelskom putu u otvorenom kamionu pa da se u toku voznje rasipa djubre celim putem? Da imamo predsednika mesne zajednice mogao bi on ovo da vas pita.

Odgovori

Ostavi komentar