Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Sedam godina zatvora lopovu tokom čije potere je poginuo policajac
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 04. 2017. Beograd, Smederevo

Izvor: Tanjug

Sedam godina zatvora lopovu tokom čije potere je poginuo policajac

Sava Ibrić iz Smedereva, kada je tokom potere za njim zbog krađe automobila je zimus poginuo policajac Nenad Stojadinović, na osnovu priznanja krivičnog dela i nagodbe sa tužilaštvom osuđen je na sedam godina zatvora zbog krađe kola i ometanja policajaca na dužnosti.

Ibrić (41) je zaključio sporazum sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivičnog dela, koji je potvrdio sud, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Leposava Vujanović.

Vujanović je sa pomagačima, koji su takođe priznali krivicu i zaključili nagodbu sa tužilaštvom, u ranim jutarnjim časovima 7. februara ukrali dva automobila nakon čega su se dali u bekstvo Smederevskim putem ka Grockoj.

Za njima je usledila policijska potera, u kojoj su učestvovali Stojadinović (39) i njegov kolega Vladimir Radujko, a Stojadinovića je ona koštala života.

Za razliku od druge dvojice, Ibrić je tada uspeo da umakne poteri, ali je 13 dana kasnije uhapšen u centru Beograda.

Na osnovu sporazuma sa tužilaštvom, koji je potvrdio sud, Ibrićevi pomagači Aleksandar Šabić (18) i Darko Nikolić (30) osuđeni su na dve, odnosno godinu dana zatvora.

pet

21.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 08:19

Strasno

Da je kojim slučajem stradao običan gradjanin verovatno bi bio oslobodjen gde bi pri tome porodica morala da ga isplati za bol i stres koji je doživeo

Odgovori

Ostavi komentar