Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 04. 2017. Požarevac

Autor: S. Lisac Izvor: Boom93

Digitalizacija poslovanja

Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga u saradnji sa kompanijom COMING-Computer Engineering iz Beograda, organizovala je predavanje na temu "Kako do ekonomski opravdane digitalizacije poslovanja"

Kompanija Coming, koja postoji skoro 10 godina predstavila je značaj digitalizacije poslovanja, efekte koje ona ima na poslovanje, kao i model za ekonomski efikasnu digitalizaciju poslovanja.

Postoje tehnološka rešenja koja mogu da omoguće potpunu digitalizaciju u smislu poslovnih aplikacija. Digitalno poslovanje podrazumeva da su svi poslovni procesi i sve poslovne aplikacije međusobno integrisane, da je process komunikacije sa korisnicima, dobavljačima i distributerima u potpunosti automatizovan, na način da kompanije i organizacije koriste moderne tehnologije kao platformu koja im omogućava da budu konkurentni i da opstanu na tržištu.

Katarina Đurić iz kompanije “Coming”, kompjuter inženjering govorila je o benefitima digitalizacije  poslovanja kao i o načinima za ekonomsku isplativu digitalizaciju  poslovanja na tržištu.

“Pored aplikativnih rešenja za poslovanje nude se rešenja za komunikaciju i kolaboraciju,bezbednosna rešenja koja omogućavaju kontinuitet poslovanja. Prvi cilj “Cominga” je isporučivanje servisa i rešenja drugim kompanijama i organizacijama koje se uklapaju sa modelima poslovanja i tehnologijom koja već postoji u tim organizacijama”, kaže Đurić. Ona dodaje da se trude da naprave optimalno rešenje za svakog korisnika, “jer ovo što radimo dostupno je kako velikim i komanijama tako i srednjim i malim organizacijama”.

Milovan Blagojević i Ivan Simonović su prisutnima govorili o poslovnim rešenjima u Cloudu i rešenjima za digitalnu arhivu.

Nema komentara.

Ostavi komentar