Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 04. 2017.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Komunalna inspekcija upozorava građane

Komunalna inspekcija se saopštenjem obratila građanima i upozorila ih da su obavezi da svoje dvorišne prostore drže u čistom i urednom stanju.

Kako se navodi u saopštenju, zabranjeno je narušavati opšti izgled grada zapuštanjem dvorišnog prostora držanjem oštećenih i prljavih ograda, gomilanjem otpada, smeća, postavljanjem neuslovnih objekata za držanje životinja, havarisanih vozila i ostalog.

 

Nigde u saopštenju se ne pominje da istu obavezu imaju i javne institucije.

Podsećamo, gradonačelnik Bane Spasović je pre nešto manje od mesec dana prilikom obilaska vrtića u Požarevcu kritikovao sve koji ne uređuju zelene površine oko svojih objekata, bilo da su državna ili privatna preduzeća.

On je tada rekao:

“Naložiću inspekcijskim organima da izađu na teren i obiđu sve javne ustanove i svi oni koji ne održavaju zelene površine oko tih objekata ili su njihova dvorišta zapuštena, bilo javna ili privatna preduzeća, dobiće opomenu od inspekcije da u jednom vrlo kratkom roku urede svoja dvorišta. Ako ne, počećemo sa kažnjavanjem“.

 

Vlasnici odnosno korisnici dvorišnih prostora dužni su da  se staraju  i o čišćenju prostora i dela površine javne namene ispred dvorišnih ograda .

 Komunalna inspekcija će vršiti pojačan nadzor tokom  maja i juna meseca i svim vlasnicima odnosno korisnicima neuređenog dvorišnog prostora nalagaće da ih o svom trošku urede. U  protivnom te radnje će se izvršiti preko drugih lica na teret izvršenika, upozorava se u saopštenju.

uto

25.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:56

Re: Re

Jer moze prvo da se srede javne ustanove...molim vas.

Pa sređene su, narodski rečeno za "vrbicu"! Gde udare neznanje, bahatost i neobrazovanje, tu trava ne raste!!!

Odgovori
ned

23.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 18:34

pijacari

ovo nema nigde sada ce dažnjavaju kad pljunem u u sostveno dvorištu ! Ovo je zemlj Srbija zato nam sve tako gltko ide.Udri sirotinju što je živa !!!!!

Odgovori
sub

22.04.

2017.

NENAD [neregistrovani] u 11:36

PORANITI DO KASNO

KOMUNALNA POLICIJA DA RADI OD 6 SATI UJUTRU DO 23 UVECE I DA KAZNI SVE VLASNIKE PASA KOJI NE POKUPE STO NJIHOVI LJUBIMCI OSTAVE U TRAVNJACIMA I NA TROTOARIMA. BILO BI LOVE DO KROVA.

Odgovori
sub

22.04.

2017.

molba [neregistrovani] u 11:09

Re:

Jer mogu da zamolim da se kod poloprivredne skole donese jos jedan kontejner jer je ovaj uvek prepun prazni se jednom nedeljno djubre na sve strane i to komunalnoj inspekciji ne smeta ocito....a molim i za jos koju kantu za djubre za decu koja puse i bacaju pikavce po ulici i tudja dvorista....molim vas

Odgovori
sub

22.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 11:06

Re:

Jer moze prvo da se srede javne ustanove...molim vas.

Odgovori
pet

21.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 14:18

Samo hrabro!

Deri sirotinju Vučiću!

Odgovori
pet

21.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 11:15

Ovi nisu normalni!

Narod ne radi, oni koji rade jedva preživljavaju, ljudi se zbog nemaštine ubijaju i još bi da nabacuju posao firmama po volji SNS vlasti!!!
Komunalna policija ništa ne radi, treba parazite otpustiti!

Odgovori
pet

21.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:36

Re:

Ma moraju nekako da opravdaju plate ionako komunalna policija nicemu ne sluzi u ovom gradu.

Odgovori
pet

21.04.

2017.

Aleksandar Stefanović u 09:20

Šta je to komunalna......

Mi u Kostolcu zaista neznamo kako izgleda komunalna policija.Oni su za nas kao vanzemaljci.Parkira se gde ko stigne,taksisti zauzeli celu ulicu kod pijace,glavnom ulicom idu pešaci i naročito deca u školu jer trotoari su zauzeti kao parking.....Jedan opšti haos koji GO Kostolac ne rešava.Komunalna policija NIŠTA ne radi.

Odgovori
pet

21.04.

2017.

malizoki [neregistrovani] u 09:10

Jedva čekam

Neka počnu od Dunavske 24-26. Ako to bude očišćeno skinuću im kapu. U suprotnom su sve ovo prazne priče.

Odgovori
pet

21.04.

2017.

DjS [neregistrovani] u 09:08

Maaa idi....

Moja porodica placa racune i porez redovno. I da vidim doticnu gospodu koja ce da me kazni zato sto drzim neispravan auto u svom dvoristu ili imam travu od 2m.... Ti isti inspektori neka se jave tek kada regulisu divlje i ove manje divlje deponije i kada malo potrose pare iz naseg cenjenog budzeta na pravljenje FABRIKE ZA RECIKLAZU!!! To tad Šu bagro neradnicka!

Odgovori
pet

21.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 08:15

Dzaba

Tesko da ce do toga dodji jer svi ti neuredni i lenjivci su clanovi vladajuce garniture a vrana vrana oči ne vadi

Odgovori
čet

20.04.

2017.

anonymous.pozarevac [neregistrovani] u 23:13

REALNO

U podrumu pijace krug imate 1 metar ustajale vode pune sireva,sarana,oslica,krompira i pacova trebate sami sebi napisati prijavu za sirenje zaraze,sram vas bilo!!!!KO MOZE DA NAS OSPORI?????We do not forgive. We do not forget. Expect us

Odgovori
čet

20.04.

2017.

av av [neregistrovani] u 22:26

kuce

Sta je sa psima kojih ima sve vise i vrse nuzdu po parkovima gde nam se deca igraju??Vlasnici ih namerno setaju oko zgrada da bi psi vrsili nuzdu.
Volim zivotinje ali vise volim svoju decu.

Odgovori
čet

20.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 21:24

Obezbedjenje.

Mogao bi i jedan lanac oko travnjaka da se postavi oko poreske uprave kakvo obezbedjenje im je obezbedila drzava ne mogu ni parking da sacuvaju a kamoli travnjak.a usput bi moglo i samo obebedjenje da pokosi tih dvadesetak kvadrata uz pristojnu novcanu nadoknadu ionako im je platica maleeeeena.

Odgovori
čet

20.04.

2017.

mila [neregistrovani] u 19:12

komukalna u Pozegi

Kako da komunalna ispekcija pocne raditi na sprecavanju bacanja smeca u reke ,ni po prijavama neizlaze na teren, Takva je situacija u Požegi,

Odgovori
čet

20.04.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 18:02

kokoške

a pola grada vam drži svinje i kokoške po dvoristima a ne sme sramota

Odgovori

Ostavi komentar