Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Raspisan konkurs za dodelu sredstava za nabavku nove opreme za navodnjavanje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 05. 2017. Golubac

Izvor: SO Golubac

Raspisan konkurs za dodelu sredstava za nabavku nove opreme za navodnjavanje

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine i Uprava za poljoprivredno zemljište raspisali su konkurs za dodelu sredstava za nabavku nove opreme za navodnjavanje.

Pravo na korišćenje sredstava za nabavku nove opreme za navodnjavanje i to za opremu nabavljenu u 2017. godini može da ostvari: Fizičko lice – nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, i  Privredno društvo: mikro, malo i srednje pravno lice razvrstano u skladu sa zakonom kojim se uređuje računovodstvo, preduzetnik, udruženje vodokorisnika i zemljoradnička zadruga.

Кorisnik sredstava pravo na sredstva može da ostvari ako je upisan u Registar poljoprivrednih gazdinstava u aktivnom statusu i ako je upisao u Registar parcele na kojima se nalazi sistem za navodnjavanje.

Privredno društvo, preduzetnik, zemljoradnička zadruga i udruženje vodokorisnika pravo na sredstva mogu da ostvare ako su upisani u odgovarajući registar kod Agencije za privredne registre u aktivnom statusu.

Iznos sredstava koji se odobrava je do 50% vrednosti nabavljene opreme za navodnjavanje bez uračunatog poreza na dodatu vrednost. Maksimalni iznos sredstava po podnetoj prijavi koji može biti odobren je 4 miliona dinara bez uračunatog poreza na dodatu vrednost.

Više informacija možete da pronađete OVDE.

pet

19.05.

2017.

jednojajčani [neregistrovani] u 13:54

Jače,brže,bolje

Bravo, Bane sa tobom smo sigurno u "Erotskoj" zajednici

Odgovori
pet

19.05.

2017.

nosač [neregistrovani] u 11:01

nosac@gmail.com

tako, konačno postadosmo agrarna država i dostigosmo svinjogojsku srbiju iz 18. veka

Odgovori

Ostavi komentar