Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 10. 2017. Smederevo

Izvor: Blic

Svečano otvoren Shoppi retail park u Smederevu

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović i direktor MPC Propertisa Tomas H. Viladsen, svečanim činom presecanja crvene vrpce, otvorili su Shoppi Retail Park u Smederevu.

Treći u nizu Shoppi Retail Park zauzima površinu preko 9.000 kvadratnih metara i svojom lokacijom, širokim asortimanom i pristupačnim cenama teži da bude omiljena destinacija za kupovinu za sve potrošače Podunavskog okruga.

Karakteriše ga odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, a sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet od 200 parking mesta. 

- Shoppi Retail Park u Smederevu je izgrađen u rekordnom roku. Za šest meseci, od postavljanja kamena temeljca došli smo do svečanog otvaranja. Posebno nam je drago što se danas možemo pohvaliti informacijom da je Shoppi Retail Park u Smederevu u celosti izdat, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal za ovaj deo grada - izjavio je direktor MPC Propertisa Tomas H. Viladsen.

Investicija vredna pažnje

On je dodao da ovo predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. 

- Zahvaljujem se gradonačelnici Smedereva, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola. Ovo je treći Shoppi Retail Park koji smo otvorili u poslednje dve godine, a nameravamo da tu mrežu širimo i dalje po celoj Srbiji - istakao je on.

Gradonačelnica Avramović takođe je izrazila zadovoljstvo zbog uspešne realizacije ovako velikog projekta.

- Neizmernu zahvalnost dugujem gospodinu Tomasu koji je prepoznao ovo mesto kao atraktivnu lokaciju za investiranje. To znači da je Smederevo privredno stabilno i da standard raste. Osim toga, građani više neće morati da idu u Borču ili Pančevo u kupovinu. Osim toga, u aprilu očekujemo da se nastavi sa drugom polovinom izgradnje centra. Pozivam sve Smederevce da uzivaju na ovoj lokaciji - rekla je gradonačelnica.

Direktor MPC Propertisa podsetio je prisutne kako je sve počelo.

- Na ovom istom mestu 25. aprila položili smo kamen temeljac i samo šest meseci kasnije evo nas opet, proslavljajući na ovom lepom sunčanom danu. Zadovoljstvo je naći se ovde sa svima vama jer je ova investicija značajna, kako za Smederevo tako i za region, ali i nas same - poručio je on.

Novo mesto za porodični šoping

Podvukao je i to da je ovaj centar mnogo vise od običnog mesta kupovine, te će građani njime dobiti novo prijatno mesto za porodični šoping.

Sergej Ćetković i "Tropico band" postaraće se da otvaranje SHOPPI Retail Parka u Smederevu bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posetiocima centra, prirediti dan za pamćenje.

Zabavi na otvorenom najviše će se obradovati najmlađi posetioci, jer će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu sa žonglerima, štulašima, klovnovima, pantomimičarima, karikaturistima, zatim u oslikavanju lica i brojnim drugim slatkim SHOPPI iznenađenjima.

Raznovrsna ponuda očekuje i one malo starije posetioce, a najviše će ih obradovati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i H&M, New Yorker, Deichmann, LC Waikiki, Sport Vision, kao i mnogi drugi.

Deca oduševljena

Svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Šalinačkoj ulici u Smederevu obeležio je veliki broj posetilaca, a organizatori su ovim povodom pripremili i celodnevne aktivnosti za kupce novog tržnog centra. Najmlađe su tako animirali brojni mađioničari, žongleri, štulaši i pantomimičari.

Mališani su se radoznalo okupljali oko "visokih čika" zapitkujući roditelje kako je moguće da neko održava ravnotežu na visokim štulama, potom se slikali sa njima i uživali u akrobacijama koji su spretnih animatora.

Oni stariji videli su u tome dobru priliku da dobiju fotografiju uz ptičje perspektive, te su molili štulaše da mi naprave koji sliku atmosfere ili porodični portet.

Dečica su sa nevericom i iznenaađenjem posmatrala vešte ruke žonglera, a hrabriji su hitali da uhvate silne loptice i druge predmete.

- Klinci uživaju, znali smo da će im sve ovo biti zanimljivo, jer su još uvek mali, pa je to za njih nešto novo. Jako su se obradovali onim duguljastim balonima od kojih se mogu praviti razni oblici, a posle planiramo da ih vodimo na ono poznato iscrtavanje po licu. Mislim da će se prerušiti u laviće, ako se ne predomisle - pričali su roditelji koji su danas posetili novi tržni centar.

Nakon neumornog trčanja na platou ispred tržnice, prepirke sa roditeljima gde treba prvo otići i šta videti, mališani bi se neobično umirili i uozbiljili kada se nađu ispred šminkera koji su za tren oka od devojčica pravili princeze i junakinje iz crtanih filmova, a od dečaka tigriće, kuce i superheroje.

Najinteresantnija pak, deci je svakako bila mađioničarska predstava koja se odigravala pod belim šatorom postavljenim na centru platoa.

 

 

čet

01.03.

2018.

dada [neregistrovani] u 10:12

posao

zanima me posao pomocnog radnika ili posla slicne vrste

Odgovori
čet

19.10.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 13:05

bure

a mi nista veciti mrak, pancevo i smederevo napreduju samo se kod ans niata ne gradi

Odgovori
pet

13.10.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:06

sad

Smederevo vazda bilo pogodno za investicije,a u Požarevac nece niko investirati odkada. Da li je to do vlasti?

Odgovori
čet

12.10.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 21:15

tata

vodite baneta da vidi sta se radi u smederevu .glavno da on uredjuje svoju ulicu.

Odgovori

Ostavi komentar