Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Program „Leontina i talenti“ je komercijalnog karaktera
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 11. 2017.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Program „Leontina i talenti“ je komercijalnog karaktera

Program „Leontina i talenti“ koji je juče izveden u Centru za kulturu u Požarevcu je komercijalnog karaktera i nije deo obrazovnog programa za vrtiće ili škole, saznaje Boom 93. Program je juče izveden u tri termina. Cena ulaznice je iznosila 200 dinara, a na izvođenja su organizovano došla deca iz predškolske ustanove i nižih razreda osnovnih škola. Pojedini roditelji su nam se žalili da im vaspitači i roditelji nisu rekli da odlazak na ovaj program nije obavezan.

Kako saznajemo, iza organizacije programa „Leontina i talenti“ je udruženje koje za ove nastupe zaključilo komercijalni ugovor sa Centrom za kulturu u Požarevcu.

Sa prodatih oko 1.200 ulaznica za tri predstave ostvaren je zavidan prihod, koji su podelili organizator i Centar za kulturu u odnsu 70:30 odsto.

Centar za kulturu navodno nije animirao osnove škole i predškolsku ustanovu za dolazak dece na izvođenje programa, već je to bio dogovor između organizatora i direktora osnovnih škola, odnosno vrtića.

Takođe, program nije finansiran novcem iz budžeta, niti je Centar za kulturu razmatrao takvu mogućnost, rečeno je Boom 93.

U proteklih mesec dana, program Zdrav život „Leontina i talenti“ gostovao je u Zrenjaninu i Smederevu.

Prema izvorima na internetu, cena ulaznica za nastup sa Gradskim horom Kulturnog centra Zrenjanina iznosila je 200 dinara. Za nastup u Smederevu nije jasno koliko je koštao. Prilikom najave ovog događaja, reklamirana je cena ulaznice od 150 dinara, da bi u kasnijim objavama Centra za kulturu bilo istaknuto da je program besplatan.

U opisu programa „Leontina i talenti“, navodi se da je prvenstveno zamišljen da se deca podstaknu da pokažu svoj talenat i oslobode treme.

sre

08.11.

2017.

NENAD 67 [neregistrovani] u 09:36

TENDER

OVO DODJE KAO NAMESTEN TENDER.SVAKO UZME SVOJ PROCENAT.

Odgovori
pet

03.11.

2017.

Cena karte [neregistrovani] u 18:04

Osnovna skola

Cena karte za djake je bila 200 dinara. Dakle 240.000 za dan.

Odgovori
pet

03.11.

2017.

napredni [neregistrovani] u 15:17

napredno

Napredno, nema šta. Nije Leontina džabe 368 put spomenula "naš gradonačelnik" na plaćenom koncertu pred LJKI. Lepo sam rekao da će svako izgovaranje te mantre debelo da naplati.

Odgovori
pet

03.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 13:15

bravo!

Svaka čast, Uroše! Kad već neko pomenu vrtić, te njihove predstave i želju za podizanjem pozorišne svesti kod dece takođe treba istražiti. Kome idu pare, ko određuje i ko je odgovoran za program. 130 dinara karta + ptt provizija za uplatu a u CZK predstave tog tipa 100

Odgovori
pet

03.11.

2017.

Leon [neregistrovani] u 11:27

kinta

Da bi Leontina zaradila neku kintu deca su u školama gubila časove.
"Jao što je škola dobra, šteta što ne radi noću.." peva Leontina

Odgovori
pet

03.11.

2017.

anonymous HH [neregistrovani] u 10:22

HA,HA, KOMENTAR

Lepo rečeno "NAVODNO NIJE ANIMIARAO"

Odgovori
pet

03.11.

2017.

Roditelj [neregistrovani] u 08:55

Bezobrazluk vrtića

Da je samo Leontina,... Od septembra skoro svake nedelje direktorka pronađe način da vam uzme po par stotina dinara, još ako imate više dece pa mašala... I nikog ništa ne pita da li hoćete ili nećete. Samo vam dovedu neke glumce i - daj pare za predstavu ili šta već, osiguranje(?) - kakvo bre osiguranje, kakvo ludilo, šta će mi pare ako nemam dete. Roditelji gunđaju, jer će ispasti 'glupi' ako ne daju novac. Pripremaju decu za nerealan život, ko da 40.000 Požarevljana 2 put nedeljno ide u pozorište. Nemamo bre šta da jedemo... Mislim, svaka im čast

Odgovori
pet

03.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 08:30

Komercijala

Dobro.
Nastavite dalje.
Da vidite kakav je to "bio dogovor izmedju organizatora i direktora osnovnih skola odnosno vrtica".
A, usput, obavestite nas, i ko je bio organizator.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije