Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 11. 2017.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Izbori 24.decembra!

Izbori u gradskoj opštini Kostolac raspisani su za nedelju, 24.decembar. Odluku o raspisivanju izbora za skupštinu gradske opštine danas je potpisao predsednik Skupštine Grada Požarevca, Bojan Ilić. Rokovi za izborne radnje počinju objavljivanjem odluke u Službenom glasniku Grada Požarevca.

Počinje vruća izborna jesen u Kostolcu. Izbori za lokalni parlament su za 46 dana, a gražani će birati 21 odbornika lokalne gradske skupštine.

Prilikom raspisivanja izbora, predsednik skupštine Požarevca, Bojan Ilić obratio se građanima i političkim akterima koji će učestvovati u izbornoj trci.

On je podsetio na važnost učestvovanja u izbornom procesu i izboru predstavnika naroda u organima vlasti.

„Rešavanje najmanjeg problema u vašoj gradskoj opštini, mesnoj zajednici, pa i ulici u kojoj živite, povezana je sa sposobnošću odbornika i lista na kojima se nalaze, te ih birajte mudro i pažljivo. Svoj glas sajte onima u koje imate poverenje i koji su pokazali vidljive rezultate u vremenu iza nas. Pozivam vas da sudbinu svoje porodice i sugrađana predate u ruke, ne onih koji znaju kako ne treba, već onih koji znaju kako treba i da u svojoj odluci zanemarite negativne kampanje koje se ne tiču planova i vizije napretka Kostolca“, kazao je Ilić.

Predsednik požarevačkog parlamenta je pozvao političke partije i udruženja da iskreno i pošteno svojim programima i rezultatima istupe pred birače, poštujući one koji ne razmišljaju isto.

Zaključio je, između ostalog, da Kostolac ima veliki značaj za državu i da njegov dalji razvoj zbog elektroenergetskog sistema, predstavlja dodatnu  odgovornost.

Kostolac je inače,  i multietnička i multireligionizna sredina, sa pripadnicima, kako se procenjuje, više od 20  nacionalnih manjina.

čet

09.11.

2017.

boda [neregistrovani] u 11:09

24-12-17

Lica smrknuta kao da je proglašen krah berze ili u najmanju ruku izborni debakl! Pa mi više neumemo ni da se fotogenišemo.

Odgovori
čet

09.11.

2017.

steva [neregistrovani] u 08:10

android

A ako isplivaju tenderi za gospodina br1 na listi ?

Odgovori
sre

08.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 22:23

Ko je jaci

Bane i svi mesni odbori dali podrsku Savicu za nosioca liste a ono nosilac liste Serdjo da se zna ko je tata.

Odgovori
sre

08.11.

2017.

Skoj [neregistrovani] u 21:53

android

Banee ode ti stranka. Imas izabranike oko sebe svaka cast

Odgovori
sre

08.11.

2017.

Savic [neregistrovani] u 18:35

android

Ma ni njegovi bliznji nece glasati za njega,pa cak ni ja koji sam clan.

Odgovori
sre

08.11.

2017.

ttttt [neregistrovani] u 17:08

izbori

Ova vlast je katastrofa gradonacelnik Kostolca sa sve zamenikom u Po. Jedino sto znaju je da prete i ucenjuju na takav nacin dobijaju glasove. Smena pod hitno.

Odgovori
sre

08.11.

2017.

kostolcanin [neregistrovani] u 16:19

ima mali da ih oduva

Dao sam potpis malom Grubeticu za Dveri, i verujem da ce raditi posteno i savestno kao sto je i njegov pokojni otac nekada, u ona zlatna vremena. Niko vise u Kostolcu nece da glasa za Savica i njegove podguzne muve.

Odgovori
sre

08.11.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 14:56

Bruks

Da glasam za Savića ajde bežte

Odgovori
sre

08.11.

2017.

anonymous Vlasta [neregistrovani] u 13:25

Izbori

Građani treba da sudbinu svoje porodice predaju u ruke onih koji znaju?
A šta to oni znaju? Dali mislite da će neko sudbinu svoje porodice dati ma kome u ruke, pogotovo dosadašnjoj garnituri koja je na vlasti. Smešno. Ovde je rečeno da su rešavani i najmanji problemi građana? Ljudi, gospodo pa gde vi živite? Dali znate uopšte koliko građani Kostolca imaju problema, šta je to što ih godinama muči. Dalje se kaže da Kostolac ima veliki značaj za razvoj države, što je tačno. Ako lokalna samouprava odlučuje o razvoju Kostolca, postavljanjem svojih kadrova, teško Kostolcu a i samoj državi pored ovakvih. Dalje je bilo reči o negativnoj kampanji. Ona je već počela samom ovakvom izjavom. No u svakom slučaju građani su ti koji će da odluče, pod uslovom da su izbori fer, korektni, bez ucena, pritisaka i da je zastupljenost u medijama podjednaka za sve liste koje se budu kandidovale za izbore. Građanima neka su srećni izbori i neka odaberu listu po svojoj savesti. Srećno svim kandidatima i listama za izbore.

Odgovori
sre

08.11.

2017.

Ivan [neregistrovani] u 13:04

android

Ode sve zbog pogresnih ljudi.

Odgovori
sre

08.11.

2017.

pedja [neregistrovani] u 12:33

android

Prevod ovog poziva je " izadji i glasaj za SNS , a ako ne glasas nema posla u kombinatu " ! Sada ce krenuti sa kapilarnim glasovima i pretnjama . Ko ovo da izdrzi svake godine po dva puta ?

Odgovori

Ostavi komentar