Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 11. 2017. Petrovac na Mlavi

Izvor: SO Petrovac na Mlavi

Otvoren put Veliko Laole – Malo Laole

U Velikom Laolu svečano u saobraćaj pušten put Veliko Laole – Malo Laole u dužini od 2 kilometara.

Pred velikim brojem meštana, članova rukovodstva opštine, direktora ustanova i preduzeća, kao i drugih zvanica svečanim presecanjem vrpce put su u saobraćaj pustili predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić, državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović i predsednik MZ Veliko Laole Nebojša Vlajić. Svečanom događaju prisustvovao je i Veroljub Arsić potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije.

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi gospodin Duško Nedinić se obratio prisutnima: „ Veliki dan za Veliko Laole i Malo Laole. Evo, nakon trideset godina čekanja, konačno vi kao meštani, ali i cela opština dobijamo kvalitetan putni pravac, koji povezuje ova dva sela, koji spaja dva regionalna puta i skraćuje vremenski put od Svilajnca ka Žagubici. Kada sve to nabrojimo, nije teško shvatiti važnost ove deonice, ovih 2 km. Napomenuo bih da je deo sredstava obezbeđen kroz sjajan program ministarstva privrede „Gradimo zajedno“.Veoma sam ponosan što smo za relativno kratko vreme, uspeli da obezbedimo sredstva, postavimo prioritete i rešimo ovaj, takoreći, decenijski problem. Uklanjamo crnu tačku između ova dva mesta, koje mnogo toga povezuje.”

 Osim što će ovaj putni pravac povezati dva pomenuta naselja, on će povezati i dva regionalna puta što će bitno skratiti vreme putovanja građana koji putuju iz pravca Svilajnca ka Žagubici i obratno. Vrednost radova iznosi oko 23 miliona dinara a projekat je izfinansiran sredstvima iz javnog poziva Ministarstva privrede „Gradimo zajedno“ i od sredstava lokalne samouprave.

ned

12.11.

2017.

Posmatrač [neregistrovani] u 14:01

Bidermajer

A šta se ovaj Arsić kiti perjem predsednika opštine Petrovac. Što on ne uradi nešto za svoj grad. Sramota, ..baci taj bidermajer prema Požarevcu građaninje grada Požarevca. Vidi šta ovi tvoji ovamo rade, mani se Petrovca i Žagubice, nateraj i ove spavače ovde da delom budu bar na 10% od imenovanih.

Odgovori

Ostavi komentar