Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 11. 2017. Žagubica

Izvor: SO Žagubica

Prijem vatrogasaca povodom Dana zaštite od požara

Predrag Ivković, zamenik predsednika opštine Žagubica, ugostio je Gorana Đorđevića, načelnika odeljenja za Vanredne situacije grada Požarevca, Nikolu Mikića, komandanta Vatrogasno – spasilačkog bataljona u Požarevcu i vatrogasce vatrogasne jedinice u Žagubici, a povod je bio Dan zaštite od požara, koji se tradicionalno u Srbiji obeležava 07. novembra.

Tom prilikom razgovaralo se o aktivnostima i angažovanju vatrogasne jedinice u Žagubici, poteškoćama sa koji se suočavaju na terenu i ostalim bitnim pitanjima karakterističnim za efikasno delovanje u svakoj situaciji. Obučenost kadra Vatrogasne jedinice u Žagubici, kako je istakao Gorana Đorđević, načelnik odeljenja za Vanredne situacije Požarevac, i spremnost za delovanje u datim okolnostima su na vrlo zavidnom nivou.

Đorđević se takođe osvrnuo i na formiranje dobrovoljnih vatrogasnih društava koja ponajviše predstavljaju podsticaj mladima, dok je Radiša Simeonović, komandir Vatrogasne jedinice u Žagubici, govorio je o radu jedinice u protekloj godini.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije