Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 01. 2018. Kostolac

Izvor: EPS Energija

Završen godišnji ciklus provera

Završen je godišnji ciklus eksternih provera integrisanog sistema menadžmenta (IMS) u ogranku „TE–KO Kostolac“.

Pojedinačno je proveravana usaglašenost sistema sa zahtevima relevantnih međunarodnih standarda i sopstvenim zahtevima kostolačkog ogranka EPS-a. Potvrđeno je i produženo važenje sertifikata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i ISO 50001.

Ogranak „TE–KO Kostolac“ je kao strateško opredelјenje uspostavio, dokumentovao i primenjuje, održava i stalno pobolјšava četiri sistema menadžmenta: kvalitetom (QMS), životnom sredinom (EMS), zdravlјem i bezbednošću na radu (OHSMS) i energijom (EnMS). Ovi sistemi zajedno čine integrisani sistem menadžmenta (IMS).

Eksterne provere QMS i EMS sprovedene su prema najnovijim revizijama standarda iz 2015. godine. Konstantno se radi na pobolјšanju integrisanog sistema menadžmenta. Za to su zaslužni zaposleni u Službi za IMS: Vladimir Stefanović, šef službe, Milјana Filipović, vodeći inženjer, Tatjana Simić, samostalni inženjer, i Zoran Janković, samostalni inženjer, u saradnji sa predstavnikom rukovodstva za IMS Tijanom Perić, službama za zaštitu životne sredine i bezbednost i zdravlјe na radu, kao i sa vlasnicima i menadžerima procesa.

sre

10.01.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 12:58

Papir

A sto se ne postuje zakon o zabrani pusenja nikom nista.Dodje kontrola koja kaze sve je ok.Slikacemo pa cemo vam poslati menadzeri i ostali Ims strucnjaci

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije