Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

11. 01. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Uklonjene tezge

Uklonjene su tezge sa prostora između objekta pijace „Krug“ i javnog parkirališta u ulici Moše Pijade. Kako je rečeno Boom 93 u Komunalnim službama, tezge su narušavale izgled javne površine, a sve je učinjeno u dogovoru sa prodavcima kojima je omogućena prodaja u krugu pijace.

Mnogi Požarevljani su se iznenadili kada su juče zatekli praznu površinu između pijace i parkinga. Godinama ovaj prostor je bio načičkan tezgama na kojima se vršila mahom prodaja cveća i ukrasnih biljaka, ali je često bilo i švercovane robe.

Direktor Komunalnih službi, Slobodan Jović kaže da je reč o javnoj poršini čiji je izgled postavljanjem tezgi bio narušen i da je logično da se učini ovakav potez.

„Za prodavce ima dovoljno mesta u krugu pijace“, dodao je on.

Upitan zbog čega je baš sada odlučeno da se tezge uklone, Jović je odgovorio da sa Novom godinom ističu i ugovori za zakup tezgi, a sve je učinjeno u dogovoru sa prodavcima.

Ukupno, 26 tezgi se nalazilo na ovoj površini.

Očišćen prostor već danas su počeli da zauzimaju prodavci bez tezgi, a Jović kaže da to nije problem Komunalnih službi već inspekcije i komunalne policije.

pet

12.01.

2018.

pešak [neregistrovani] u 20:59

prodavci

Bilo bi super kad biste sklonili i prodavce sa svojim raskosnim tezgama u Šumadijskoj ulici jer tamo ni pešak ne može da prodje a kamoli žene s kolicima i malom decom.

Odgovori
čet

11.01.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 19:51

Hvala Bogu da ste se setili!

Ono je stvarno bilo ruglo u sred centra grada!

Odgovori
čet

11.01.

2018.

bata [neregistrovani] u 19:45

odlicno

Stvarno je bilo ruglo, odlican potez

Odgovori
čet

11.01.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 17:19

Ružno

Još.pre.Nove.godine,čuo.sam.da.će.tezge.biti.uklonjene.i.prenete.na.Pionirski.Trg.Neće.se.seliti.u.Krug.Tamo.nema.mesta.Ovo.je.samo.izgovor.Jovića.
Zar.je.ovako.lepše?

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije