Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 05. 2011.

Autor: 1

Dan izazova

Požarevac učestvuje u međunarodnom Danu izazova, a suparnički grad je Senta.

Ovu akciju organizuje Svetska organizacija Sporta za sve, a zadatak  je da se danas svaki građanin bavi određenim sportsko-rekreativnim aktivnostima u trajanju od najmanje 15 minuta i da svoju aktivnost prijavi Kancelariji za mlade.

Koordinator kancelarije Davorka Mitrović kaže da se oko 700 građana prijavilo i da je jutros u parku sa gradonačelnikom, njegovom zamenicom, predsednikom skupštine  i zaposlenima u gradskoj upravi vežbalo oko 15 građana.

Mitrović je dodala da će se akciji tokom čitavog dana pridružiti veliki broj organizacija i sportskih klubova u Požarevcu.

Lokalne samouprave koje ostvare najbolje rezultate predstavljaće našu zemlju u međunarodnoj konkurenciji naredne godine.

sre

25.05.

2011.

Veseli putari [neregistrovani] u 22:13

Lopate u sake

Kako vas bre nije sramota da se mlatite tu po parku i smetate deci dok jedu burek. Gradonacelnice uzmi lopatu u sake i povedi te sto stoje oko tebe pa krpite rupe po ulicama u kojima nestaju automobili. Sta jos nece da izmisle i da zezaju narod. Neradnici jedni! Nocu vise po kafanama, a ujutru se razgibavaju...

Odgovori
sre

25.05.

2011.

Supermiki [neregistrovani] u 22:09

udvoje je lakse

Ne vidimo Jocu Svetionika da se razgibava sa Gradonacelnikom. Ipak raduje sto je tu koordinatorka Kancelarije za mlade i sto prenosi svoje znanje iz gimnastike gradonacelniku. Kondicija je uvek bila na prvom mestu.

Odgovori
sre

25.05.

2011.

cica mica [neregistrovani] u 09:07

?

U 8 ujutru rekreacija u gradskom parku??? Hoce li gradonacelnik da pise opravdanja za kasnjenje na posao?

Odgovori
uto

24.05.

2011.

Neverovatno [neregistrovani] u 16:14

Sve lopov do lopova

Dokle cete, bre, da zajebavate ovaj narod, dokle, bre, lopurde jedne!

Odgovori

Ostavi komentar