Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 05. 2011.

Autor: 1

Muzički festival na Srebrnom jezeru

U gradskoj upravi održana je promicija festivala SMS 48 koji će se sredinom jula održati na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradišta.

Marketing menadžer festivala Ivana Lović je u obraćanju medijima rekla da će na dvodnevnom festivalu nastupiti domaći pop rok izvođači, poput Vlada Georgijeva, Viktorije, Riblje Čorbe i DJ-eva Aleksa Gaudina, Robija Rivere i Marka Nastića.

Ona je navela i da će prostor na kome će se održati festival će biti podeljen na četiri funckionalne i tematske jedinice

sre

25.05.

2011.

Soko Stark Djokica [neregistrovani] u 15:39

Festival

Slazem se sa prethodnikom. Na kraju ce tu da bude DJ lokalni kompjuter. Inace, nas grad je vec pokrovitelj slicne gluposti na Hipodromu, 3.juna. Zemljo otvori se!

Odgovori
sre

25.05.

2011.

Grandissimo [neregistrovani] u 15:36

promocija

Lepo ovo zvuci, ali kakve veze ima lokalna samouprava sa ovim dogadjajima. Radi se o drugoj opstini od koje mi nikakvu korist nemamo, a ona se promovise u nasem zdanju. Dogadjaj je potpuno komercijalnog tipa, pa se prema njima tako treba i ponasati. Kad se vide imena u najavi shvati se da od spektakla nema nista. Viktorija, Riblja Čorba i Aleks Gaudino, Robi Rivera i Marko Nastić imaju veze koliko i Gradiste i Pozarevac = nikakve. Ista nam je zemlja, ali su nam kase razlicite.

Odgovori

Ostavi komentar