Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 04. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Ko među nama ima izvanredne rezultate i dostignuća?

Grad Požarevac uputio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu nagrada i povelja povodom gradske slave „Svete Trojice“. Priznanje grada i novčanu nagradu u neto iznosu od 500 eura u dinarskoj protivvrednosti do sada su najčešće dobijala po tri pojedinca, a povelju po dve organizacije.

Ova nagrada se dodeljuje projedincima, preduzećima, ustanovama i institucijama za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća koja su postala dostupna javnosti.

Povodom Svete Trojice može da se dodeli najviše 5 nagrada i povelja.

Pravo predlaganja kandidata za nagradu i povelju imaju sva pravna i fizička lica, koja, ukoliko ispunjavaju propisane uslove, mogu i sama sebe da predlože.

Uz predlog se dostavlja i delo koje se predlaže, ili overena fotokopija odgovarajuće dokumentacije.  Rok za dostavljanje predloga za dodelu nagrade ili povelje Grada Požarevca je utorak, 15. maj 2018. godine.

sub

21.04.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:31

Re: Petrovacki put

podrazumeva se nagrada za trud,20 puta popravljano ali dzaba.Nemojte zapostaviti i kisnu kanalizaciju izvaredan promasaj,sve vec zatrpano kanalici u kontra smeru od slivnika a prima vodu koja direktno sa neba padne u sahtu.Sramota

Odgovori
pet

20.04.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 11:37

Pzp i Neimar

Za izvredne talase na asfaltu i zakrpe koje ostaju na tockovima dok ne udaris na sahtu predlazem da dve nagrade po 500 evra odu konkurentnim a favorizovanim putarskim preduzecima.Za zivotno delo predlazem onoga ko je rekao da je Petrovacki put vrhunski zakrpljen,za godpodina isto 500 evra.Diplomu za krpljenje posto manje smeta Igma,a znacku za sahte Kostolacki put.Ima jos mnogo kandidata ali nema vise nagrada

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije