Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

30. 05. 2011.

Dodatna sredstva za adaptaciju

Radovi na adaptaciji objekta nekadašnje kafane Bulevar poskupljuju, a dodatna sredstva potrebna su kako bi se objekat stabilizovao, kaže gradonačelnik. Dodatna sredstva izdvajaju se i za promenu projekta kojim bi se dobile dodatne prostorije u tavanskom delu objekta.

Bilo je predviđeno da adaptacija zgrade na Bulevaru košta nešto manje od 10 miliona dinara, ali zbog potrebe da se konstrukcija ojača, grad će sredstva od oko 2 miliona dinara planirana za priključak na toplifikaciju iskoristiti da se zgrada stabilizuje, kaže Miodrag Milosavljević.

Dotanih dva miliona dinara grad odobrava Direkciji za izgradnju za uređenje tavanskog prostora. Kako je gradonačelnik objasnio, promenom projekta dobiće se mogućnost da se naredne godine uredi dodatnih 250 kvadrata na tavanu zgrade.

Više puta do sada najavljeno da će adaptacija nekadašnje kafane Bulevar u kojoj bi trebalo da bude smeštena komunalna policija biti završena ove godine.

uto

31.05.

2011.

cica mica [neregistrovani] u 09:08

Cemu ovo?

Ne razumem cemu rasipanje para na adaptaciju zgrade koja je vise nego ruinirana? Radovi ce trajati u nedogled, ko zna koliko puta ce rokovi biti produzavani a budzet dopunjavan!
Mogao je na istom mestu da bude uradjen i montazni objekat koji bi izgledao isto kao nekadasnja zgrada kafane Bulevar a sto bi od pocetkla izrade projekta do predaje zgrade na koriscenje trajalo ne duze od 3 meseca!
Ali u Srbiji mora sve da traje duze i da kosta vise...
Jos ako neko moze da se ugradi.....

Odgovori
pon

30.05.

2011.

Policajac [neregistrovani] u 22:44

Provera

Neverovatno je koliko se para ulaze u zgradu koja je propala. Za te novce se mogla izgraditi nova zgrada. Kakva je ovo mutljavina ? I ko tu muti ? Otkrice se sve !

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije