Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 05. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Gradonačelnik: Skupština do 20.maja

Gradonačelnik Bane Spasović je izjavio da će sednica skupštine biti održana sledeće nedelje i odbacio mogućnost da u Požarevcu budu uvedene prinudne mere. On je rekao kako će za sednicu biti pripremljen i rebalans budžeta sa novim investicijama.

Spasović kaže da če skupština biti održana do 20.maja, da su radili na rebalansu budžeta i da će to biti najvažnija tačka.

„Ono što sada mogu da kaže da je iznos novih sredstava oko 800 miliona dinara, od toga blizu 630 miliona dinara za investicije. Novi budžet biće možda i preko 6 milijardi dinara“, naglasio je gradonačelnik.

On je komentarisao i nezvanične najave da bi u Požarevcu mogla da bude uvedena prinudna uprava.

„Postoje razne priče. Naravno, nije svima u interesu da grad napreduje brzim koracima...Vi znate da se prinudna uprava određuje kada se ne održi sednica skupštine u roku od tri meseca. Međutim, ne vidim razloge da se ona ne sazove. Iskrenuo nisam čuo informacije da se sednica skupštine neće održati“, rekao je Spasović.

Mnogi u gradu upravo period oko 20.maja vide kao trenutak kada bi trebalo da postane jasno kako će se rešiti nesuglasice u gradskom odboru vladajuće stranke u Požarevcu, a koje su kulminirale još krajem februara kada je održano poslednje zasedanje lokalne skupštine.

uto

08.05.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 22:51

Predlog...

Mnogo bi bolje po vas bilo kada bi izbegavali slikanje, ne voli vas "kamera", što je najvažnije nema ama baš nikakvog razloga da prikazujete raskošnu lepotu, slikajte se kada otvorite prvo radno mesto!

Odgovori
uto

08.05.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 16:28

da li je moguce

da se ove fizinomije za nesto pitaju?

Odgovori
uto

08.05.

2018.

Incitatus [neregistrovani] u 15:35

Gde je gradski menadžer ?

Direkcija za izgradnju uništena ! Neka se pripreme Gradski park i Tabačka Čaršija !

Odgovori
uto

08.05.

2018.

Požarevljanka [neregistrovani] u 13:33

Lepih li ljudi , čiji li su ?

Ja sam se zaljubila !

Odgovori

Ostavi komentar