Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

10. 05. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Šta je dogodilo na turniru u Vlaškom Dolu?

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Žabarima izrazio je zabrinutost zbog incidenta koji se dogodio na turniru u Vlaškom Dolu kada je, prema nezvaničnim informacijama, predsednik opštine Žabari Jovan Lukić navodno ušao u teren i glavom udario jednog maloletnog igrača u nos, a zatim brzo napustio mesto incidenta. Inače, nije jasno šta se zaista dogodilo na turniru u subotu, a policija se o incidentu o kome se danima priča na društvenim mrežama, do sada nije oglasila.

Kako je Boom 93 potvrdio nekadašnji predsednik opštine Žabari, Miodrag Filipović, SPS traži od nadležnih organa da se utvrdi da li je Lukić zaista to uradio i da se pokrenu odgovarajuće mere, a o svemu obavesti javnost.

 „Opštinske ustanove, Opštinska uprava, Dom zdravlja, Centar za socijalni rad i ostale ustanove moraju biti u službi građana gde će se građani osećati sigurno i ostvarivati svoja prava, a opštinski funkcioneri služiti za primer, a ne tretirati građane kao da su niko i ništa“, navodi se u objavi koju je preneo Filipović i dodaje da je svako nasilje za osudu, posebno ako dolazi od vodećih ljudi opštine i ako je usmereno prema deci.

Ocenjuje se i da bi Lukić iz moralnih razloga trebalo da podnese ostavku.

Policija se nije oglašavala povodom ovog slučaja koji se, navodno, dogodio 5.maja.

Postoje oprečne informacije o tome šta se zaista dogodilo na turniru u Vlaškom Dolu. Dok jedni tvrde kako je nakon verbalne prepirke i dobacivanja, predsednik opštine uleteo u teren i glavom udario maloletnog muškarca u lice, drugi tvrde da je ušao u teren i da je samo razdvajao decu. Postoje i tvrdnje da predsednik opštine nije ni bio na turniru.

sub

12.05.

2018.

bm [neregistrovani] u 00:29

misao

Zivimo u vremenu nasilja , vrednosti i kriterijumi su izgubili svaki smisao.I sta reci dotakli smo dno , mada kakav je narod vlast je jos i dobra.Ko se maca lati od maca ce i da strada , mada ima i neceg pozitivnog ako taj samar ili udarac glavom nas kao drustvo probudi iz letargije i pokrene prkos i bes ,da se suprostavimo bahatosti i borimo za bolje sutra.

Odgovori
čet

10.05.

2018.

Upućen [neregistrovani] u 22:22

Iz prve ruke

Nakon verbalnih pretnji predsednika opštine Žabari koje je sa tribina igrališta upućivao igraču FK Rudar iz Kostolca koji je 2002. god i kome je nedavno preminuo otac, na sta je isprovocirano dete uzvratilo "pa udari me" ovaj je utrčao na teren i glavom udario dečaka u lice. Ubrzo je autom pobegao sa lica mesta. Sve to se odigralo u sred dana na očigled 30ak deteta iz oba tima, plus trenera, sudija, publike...
I sad se zataskava jer je on blizak ovome ili onome... klasicna prica u Srbiji...

Odgovori
čet

10.05.

2018.

Naprednjak [neregistrovani] u 11:51

napredno

Šta očekujete od naprednjaka nego siledžijstvo

Odgovori

Ostavi komentar