Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 05. 2018. Požarevac

Izvor: EPS Distribucija

Zbog remonta trafo stanica deo grada bez struje

EPS Distribucija podseća građane da će se u nedelju 20. maja vršiti remont trafo stanica Požarevac 2 i Požarevac 4, zbog čega će bez struje ostati veći broj ulica sa leve i desne strane ulice Đure Đakovića prema beogradskom putu, uključujući i ulice u naselju Busije i od brda Kruške ka Bresju. Za izvorišta je obezbeđeno alternativno napajanje iz smera Aleksandrovca, pa će grad imati normalno snabdevanje vodom za piće.

U nedelju se remontuju dve trafo stanice 35/10 kV u južnom delu Požarevca. Ove trafo stanice napajaju i dva požarevačka izvorišta „Ključ“ i „Meminac“, tako da je prethodnih godina bila ustaljena praksa da tokom remonta čitav grad ostane bez vode za piće.

Učinjen je pomak s obzirom da su za izvorišta sada obezbeđeni alternativni izvori električne energije iz smera Aleksandrovca. Na alternativno napajanje biće priključen i jedan broj ulica po obodu Požarevca, tako da je smanjen broj potrošača koji u nedelju neće imati električne energije.

U elektrodistribuciji napominju da će trafo stanica Poljana-Telekom imati električnu energiju, kao i da  će repetitori mobilne telefonije na silosima Bambija tokom remonta ostati bez električne energije.

Od  07:15 do 15:45 časova bez struje su u nedelju sela Lučica, Prugovo i Poljana.

Od 8 do 15 sati struje neće biti u ulici Đura Đakovića (leva strana od Stop Šopa do kraja i desna strana od mlekare do kraja), industrijskoj zoni, beogradskom putu do mosta, u ulicama Baje Sekulića, Cara Uroša, Raškoj i Ljubičevskoj u naselju Meminac, Cane Babović (drugi i treći deo), na petrovačkom putu od ''Kruške'' do obilaznice sa bočnim ulicama, u naselju Ljubičevo, na Laguni, u Bresju, Rasadniku, Dragovcu i Dušanovcu.

U naselju Busije bez struje biće ulice Železnička, 25. maja, Starine Novaka, Svetozara Markovića, 8. juna, Mihajla Pupina, Narodnog fronta, Strahinjića Bana, Vukice Stanković, Alekse Dundića, Barska, Đoke Pajkovića, Georgi Dimitrova, Koste Racina, Prva proleterska, Sokobanjska, Vlastimira Carevca, 27. aprila (od broja 63 do kraja i od broja 80 do kraja), Blaže Jovanovića, Braće Baruh, Gradištanska, Humska, Kneza Danila, Milentija Popovića, Miloša Savića, Nikole Sikimića, Prizrenska, Smederevska, Vranjska, Župska, 4. jula, Crnotravska, Kučevačka, Mihajla Pupina, Narodnog fronta, Vlasotinačka, Vukice Stanković, Zaječarska, Žagubička, Prokupačka i Dinarska.

Nema komentara.

Ostavi komentar