Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

02. 06. 2011.

Autor: 1

Zatvaranje ulica oko Bulevara

Radovi na izgradnji kružnog toka na Bulevaru najverovatnije će početi 6.juna, a po planu trebalo bi da potraju mesec dana.

U saobraćajnoj inspekciji još uvek nemaju pouzdane informacije o preusmeravanju saobraćaja tokom radova.

Prema planu radova, saobraćaj će biti zatvoren u ulici Bože Dimitrijevića nakon skretanja u ulicu Nemanje Tomića, u ulici Vuka Karadžića na raskrsnici sa Vojske Jugoslavije, čitavom dužinom Ljubovijske ulice i u ulici Jugovićevoj do raskrsnice sa Knićaninovom. Tokom radova trebalo bi da funkioniše pravac Takovska-Voje Dulića.

Ukoliko se pokaže da saobraćajnice u prvih nekoliko dana ne mogu da podnesu promet, ulica Tabačka čaršija i Lenjinova neće se zatvarati u večernjim časovima
pet

03.06.

2011.

Misa [neregistrovani] u 23:56

Realno

Moze da se zatvori Tabacka carsija, ali pod uslovom da se sklone baste iz Starog korzoa, da bar negde moze da se pesaci u centru grada.
A Vi gospodo koji zivite u Busiju, na petrovackom putu, Burjanu i sl, manje koristite kola u narednih meec dana i nece biti problem proci ni sporednim ulicama.

Odgovori
pet

03.06.

2011.

Saobracajac [neregistrovani] u 10:57

Gde ce vise?

Alo ljudi, pa gde da prolaze vise ljudi kolima. Sporedne ulice su toliko zakrcene da je to uzas. Samo ludak moze da zatvori tabacnicu u ovakvoj situaciji. Koja svrha da se zatvara glavna ulica na 4 meseca. Ludost.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije