Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Krivične prijave zbog prodaje narkotika i posedovanje oružja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

25. 05. 2018. Požarevac

Izvor: Policijska uprava Požarevac

Krivične prijave zbog prodaje narkotika i posedovanje oružja

Pripadnici Policijske uprave Požarevac su po nalogu Osnovnoj javnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnje devojke zbog osnova sumnje da je držala drogu radi prodaje u blizini jedne škole u Kučevu.

Prolikom pretresa stana i drugih prostorija u okolini Kučeva, vlasništvo brata osumnjičene koji je na privremenom radu u inostranstvu, pripadnici policije su pronašli 3,490 grama marihuane za koju se sumnja da je njena.

Protiv osumnjičene podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih dogra.

Pripadnici policije su podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku i protiv šestesetopetogodišnjeg muškarca zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružija i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana, u kome boravi osumnjičeni u okolini Malog Crnića, pronađena su tri pištolja, vazdušna puška, 44 komada pištoljske municije, 16 komada vojnih puščanih metaka, 37 komada manevarske municije, tri komada malokalibarskog metka i pakovanje od devet komada barutnog punjenja.

Nema komentara.

Ostavi komentar