Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 06. 2018.

Autor: 1 Izvor: Beta, Danas, Boom 93

Protesti jenjavaju? Građani u više gradova legitimisani

Policija je u Čačaku privela veterana sa Košara koji je u ratu izgubio ruku i ne vozi automobil. Protesti zbog visokih akciza na gorivo nisu održani u Kragujevcu, kao i u Požarevcu, gde su građani sa svega tri automobila došli na dogovore o protestu.

Dejan Petković, ratni vojni invalid koji je tokom borbenih dejstava na Košarama ostao bez ruke, jedan je od šestorice privedenih Čačana, koji su učestvovali u blokadi magistralnog puta u Preljini, piše list Danas.

"Nas šestorica smo u marici privedeni sa preljinske petlje. Pisali su nam prijave za ometanje saobraćaja. Zaprećena nam je kazna od 50 do 60 hiljada dinara", kazao je Petković i dodao da on "i nema auto, već je samo došao da podrži te ljude".

On je rekao da su pisali prijavu i za "pešačenje po autoputu, što je dodatnih 5.000 dinara".

"Ovih 60.000 ću rado pokloniti Vučiću i Vulinu. Jesam li za ovo ratovao? Ja i nemam auto, nego sam došao da podržim ljude. Nega ide na njihovu dušu" , izjavio je Petković.

Prilikom blokade magistralnog puta u Preljini policijski službenici su legitimisali još 10 muškaraca i oni očekuju da će im prijave stići na kućnu adresu.

Protest građana u Kragujevcu takođe nije održan zbog toga što su dvojica mladića privedena u policiju na informativni razgovor, a desetoro je legitimisano.

U Požarevcu nije bilo legitimisanja. Na dogovorenom mestu pojavilo se svega petoro građana sa tri vozila. Kako nezvanično saznaje Boom 93, oni su obavešteni da policija ima naredbu da im piše prijave i odnosi automobile. Protest nije održan.

sre

13.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 12:30

Svasta

Kome je skupo da ga ima kola da kupuje gorivo,placa registracije,odrzavanje neka koristi gradski prevoz i taxi.Jeftinije vam je manje kosta.Ovako ste samo izmanipulisani,ispali ste smesni

Odgovori

Ostavi komentar