Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 06. 2018. Požarevac

Autor: M.Veljković, U.Urošević Izvor: Boom93

Jako nevreme paralisalo Požarevac (FOTO, VIDEO)

Jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16.20 časova. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan.

Više ulica u gradu je poplavljeno, a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. Teren Gradskog stadiona i prostorije u prizemlju su poplavljene, a utakmica je koja je trebalo da bude odigrana danas je otkazana.

Takođe zbog poplave je otkazan i koncert u Centru za kulturu.

Na teren su izašle vatrogasne jedinice kao i radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" i "Komunalnih službi". Policija je na mestima gde je kritično regulisala saobraćaj. Građanima su se gasili automobili, a mnogima je i voda prodrla u kabinu.

I da je potpuno očišćena, postojeća kišna kanalizacija u Požarevcu ne bi mogla da primi količinu vode koja se za kratko vreme izlila iz oblaka.

Takođe, nevreme je izazvalo nestanak struje u više delova Požarevca.

U Požarevcu je padao i grad, ali svega nekoliko minuta. Grad veličine loptice za golf zabeležen je u selu Brzohode kod Žabara. 

pet

15.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:33

Re: 850

Lift je ispravan, kada ga uroniš u (2-3)m vode dolazi do kratkih spojeva, pregorevanja elektronike i ne možeš očekivati da radi, t.j. da se vrata otvore.
Nebitna je i cena kvadrata, isto bi bilo i da je 10 evra kvadrat, čovek je glavu izgubio, kako ne razumeš?
Zgrada je zidana na najnižoj tački u gradu gde se oduvek voda skuplja, e u tom grmu leži zeka... Novine pišu da je investitor rekao da su "čak i pumpu za ispumpavanje vode" ugradili. Dobar projektant to ne bi nikada uradio, jedan udar groma, nestanak napona i sa pumpom može investitor da se slika!
Rešenje je prijatelu stari 0 evra kvadrat, to znači ne izdati dozvolu za gradnju na toj lokaciji, vrlo jednostavno zar ne?
Čak i kada bi lift radio kao podmornica, da li je normalno da se potope svi automobili koji se nadju u podzemnoj garaži?
Ko je izdao dozvolu za gradnju?

Odgovori
čet

14.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 15:49

850

Cena kvadrata a lift neispravan

Odgovori
sre

13.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 21:22

dozvola za GRADNJU

KO JE DAO DOZVOLU MORA DA ODGOVARA

Odgovori
sre

13.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 18:55

bravo

sad vidite na delu da kisna kanalizcija na Petrovackom putu sa onim malim kanalicima do sahti sa kontra padom ne valja nista.Ajde sad da vas cijem pametnjakovici,podavicete se u centar grada ali sendvici ne smeju da vam manjkaju

Odgovori

Ostavi komentar