Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 06. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Stradao stariji muškarac

Jedna osoba poginula je u Požarevcu u nevremenu koje je u sredu popodne zahvatilo grad.

Muškarac star 67 godina udavio se u Jug Bogdanovoj ulici. On je  vlasnik stana u prizemlju zgrade i sišao je u podzemnu garažu zabrinut da u neveremenu ne ostane bez automobila koji je tamo parkirao.

U tom trenutku nivo vode u podrumu bio oko 2 metra, pa je lift prilikom spuštanja ostao bez struje. Za sada nije jasno šta se tačno dogodilo, ali njegovo telo nije pronađeno u liftu, već u prostoriji podzemne garaže gde je samo njegovo vozilo bilo parkirano.

Policija je sinoć nekoliko sati ispumpavala vodu iz garaže, a telo je pronađeno nešto pre ponoći. Pretpostavlja se da je voda prodrla u lift i pod pritiskom izbacila telo iz kabine. U Višem javnom tužilaštvu očekuje izveštaj policije o ovom slučaju, nakon čega bi zvanično trebalo da se oglase. 

pet

22.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 17:45

Re: Rimljani i Pozarevljani

I bolju vodu direktno sa Homolja (Viminacijum). U 21. veku mi pijemo vodu iz neke bare. Koji nesposobnjakovici nam vode grad dobro da smo zivi.

Odgovori
ned

17.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 21:51

Voda

Ko je odgovoran sto je voda bila oko 1 metar na ulici. Ko je odgovoran sto 70 posto sahti u gradu ne radi? Rimljani imali bolju kanalizaciju.

Odgovori
pet

15.06.

2018.

Ivan [neregistrovani] u 08:45

Neka sve prođe

U vreme stare načelnice urbanizma ova zgrada nije mogla biti primljena.
Posle njene smene prolazi sve. Ko postavlja načelnike ? Ko postavlja gradonačelnike ? Ko postavlja šefove ? Mnogo je pitanja
ali nema odgovora....

Odgovori
čet

14.06.

2018.

??????????????????????? [neregistrovani] u 15:04

Vlasnik stambene zgrade

Slažem se sa vašom konstatacijom vezano za posvetu događaju, ali pitanje je ko stoji iza vlasnika stambenog objekta i koliko je isti moćan! Odnosno koliko je stanova dodeljenao moćnicima za protivuslugu?

Odgovori
čet

14.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 10:47

Sve im je malo para!

Upravo gledam sliku zgrade objavljenu u Kurir-u, pa vatrogasno vozilo je jedva ušlo u prolaz pored zgrade! Sa obe strane vozila po desetak centimetara, vrata ne mogu da se otvore!
Sećam se davne '91, Oko svake zgrade u Belhatovu (Poljska), zelena površina je veličine fudbalskog terena!
Pogledajte zgradu iza Više Tehničke, deset godina po useljenju, ispred zgrade su ruševine.
Ko je odgovoran?

Odgovori
čet

14.06.

2018.

Hroničar palanačkog groblja [neregistrovani] u 09:46

Zar neko mora da strada ?

Zanimljiva su događanja oko izgradnje ove zgrade. Mnogo pritisaka, mnogo smena u Gradskoj upravi. Bojim se da će ova tema biti aktuelna čitava dva dana !

Odgovori
čet

14.06.

2018.

Milos [neregistrovani] u 08:18

Nelegalna gradnja

Za ovoliki broj zgrada veliko je pitanje kako su se prikljucili na uske gradske kolektore koji tehnicki nisu predvidjeni za toliki broj zgarada. sve se radi bez ikakvih palnova. Zgrade treba da se zidaju van centra grada ne u centru ali i ova vlast podrzava odredjene investitore. Kao sto su poplocali centar da bi na kraju sve pretvorili u baste lokalnih kafica i takop sad trotorai u epicentru garda koji treba da budu siroki da mogu da prime frekvenciju ljudi koji dolaze u centar grada sad lice na planinske kaldrme po kojima se krecu ovce. Mada kad bolje razmislim mi i jesmo ovce!!!

Odgovori
čet

14.06.

2018.

?????????????????? [neregistrovani] u 08:14

Re:

Kao i mnoge druge propuste, i ovo ostaće u senci mnogih nemilih događaja." Građevinska inspekcija zna svoj posao,u isto ne treba sumnjati." Saućešće porodici!

Odgovori
čet

14.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 06:37

uzas

eto sada nam je jasno zasto su stanovi u nasoj kasabi 850 evra kvadrat,dok se svi namire i podmazu da bi krenula da se pravi zgrada mocnog investitora na mestu koja se zove Sutulova Bara.Saucesce porodici

Odgovori
čet

14.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 00:12

A sad lepo,

Investitor, projektant, nadzor, revident, svi kod tuzioca pa da objasne sta su gledali.

Odgovori
čet

14.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 00:09

madjarev specijalitet

Vec druga zgrada kad padne kisa podzemna garaza napuni se vodom do vrha, mogao bi da se reklamira da se garaza po potrebi pretvara u bazen.

Odgovori
sre

13.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 23:32

Jasno kao dan!

Kabina lifta u 2m vode ne može da funkcioniše, bez napona ne mogu ni vrata da se otvore...
Rekao bih da je projektant prevideo da je to najniži deo ulice, od vajkada se tu voda skupljala, nije trebalo praviti podzemnu garažu na takvom terenu. Očigledno da se dozvole izdaju bez ikakvih kriterijuma, do skoro smo se žalili na nedostatak parking mesta, sada se i glavom plaća!
Baš me zanima gde će stanari novih a i starih zgrada u Užičkoj ulici parkirati vozila? Već sada nema mesta a još dve zgrade se zidaju, Bane odgovori nam, ti se u sve razumeš?

Odgovori

Ostavi komentar