Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

19. 06. 2018. Požarevac

Autor: M.Veljković Izvor: Boom93

„Big summer break“ i ove godine u Požarevcu

DJ žurka pod nazivom „Big summer break“ održaće se i ove godine u centru Požarevca u petak 29. juna.

Organizator i ovogodišnje manifestacije je Centar za kulturu Požarevac. Predrag Paunović  iz Centra za kulturu kaže da će se Požarevc bitno razlikovati od drugih gradova u okruženju. On dodaje da će biti puno različitih izvođača i da ove godine očekuje da bude mnogo više posetilaca.

„Ove godine biće jedan program za mlađe uzraste dok je kasnije u večernji deo programa posvećen srednjoškolskom uzrastu. Bina će biti postavljena u centru grada na kružnom toku i biće tu kvalitetna ozvuka i rasveta. Takođe biće tu i obezbeđenje koji će se brinuti da ne bude nekih problema. Ovaj program biće početak kulturnog leta“  rekao je Paunović.

Nenad Živić, jedan od izvođača i organizatora ove manifestacije kaže da će ove godine na „Big summer break-u“ nastupiti dva poznata izvođača i stavljen veći akcenat na prateće performanse.

„Program kreće od 20h kada će najmlađe naše sugrađane zabavljati mađioničar Sale Vegas. Od 21h je planiran nastum Rastka i Marije Stević dok će od 22h nastupiti Dj Architect. Nakon njega nastupiće DJ Gru, koji je poznat kao izvođač sa karijerom dugom od preko 20 godina. On zadnjih 10 godina nastupa kao DJ. Nakon ova dva poznatija izvođača na Big Summer Break-u nastupiće dva lokalna DJ, DJ Neba i DJ Grozda. U sklopu ove manifestacije podršku će pružati kroz performans ljudi iz Novog Sada i Niša. Učešće će uzeti led robot, koji će nastupiti dva puta po 15 minuta. Takođe učešće će uzeti i Fire girls i Flow acrobats. „ rekao je Živić

Celokupna manifestacija je predviđena budžetom Centra za kulturu Požarevac i iznosi 250 000 dinara.

sre

20.06.

2018.

anonymous [neregistrovani] u 07:00

Re:

Naravno-Fire girls!

Odgovori
uto

19.06.

2018.

Tabčnica resident [neregistrovani] u 12:25

Aćimove igre

Šta ova nesretna Tabačnica more sve da istrpi. Daj šarajte malo. Neka uzmu pare samo da ne dolaze !

Odgovori
uto

19.06.

2018.

Simke [neregistrovani] u 12:15

Zabava za naše pare

Besmisleno je da navodite da će celokupna manifestacija iz budžeta Centra za kulturu Požarevac i da iznosi 250 000 dinara, kad su to pare gradjana. Jednu prilično komercijalnu manifestacciju finansiraju gradjani Požarevca da bi nekoliko kafića oko kružnog toka moglo da radi i da izbaci još više stolova. Dok su bili žuti to se radilo za Grad i Rustik a sad se radi za ove nove naprednjačke. Ko se tu sa kim tali, e pa to se zove istraživačko novinarstvo

Odgovori
uto

19.06.

2018.

Milutin [neregistrovani] u 12:10

Šta bi?

Da li ima Go Go igračica ove godine?
Ništa ne javljate...

Odgovori

Ostavi komentar