Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 06. 2011.

Autor: 2

Otvorena Međunarodna likovna kolonija

Sedma Međunarodna likovna kolonija ULUSA „Čačalica 2011“ svečano je otvorena u organizaciji kluba „Milene Pavlović Barili“.

„Mi želimo da ovaj rad podržimo i verifikujemo na pravi način. To je zadatak svih nas, kao što je zadatak umetnika da ostave dela koja će ostati upamćena i koja će stalno podizati kulturni nivo i kulturnu svest", rekao je Goran Petrović, načelnik Braničevskog upravnog okruga.

 

Rade Bojović, predsednik udruženja likovnih stvaralaca „Milena Pavlović Barili" izjavio je da je ova kolonija značajna, jer ujedno obeležava 60 godina rada i postojanja od udruženja likovnih stvaralaca koje je formirano 1951.godine od strane 6 zaljubljenika u likovno stvaralaštvo.

 

Kolonija će trajati 5 dana u ekološkom domu na Čačalici.

pon

20.06.

2011.

Šlager pevač [neregistrovani] u 14:19

Bogami...

Gornjomalac se baš aktivirao u poslednje vreme...Prvo nagrade najboljim učenicima, pa projekat za Ljubičevo, pa vodosnabdevanje, pa sad ovo...Upadljivo je da radi konkretne stvari, za razliku od njegovih partijskih kolega koji jedu gulaše, kuvaju i mute čorbe, krštavaju konje i kobile i non stop vise po kafanama. Nastave li tako, brzo će da prešišaju Gornjomalca. Ali po kilaži!

Odgovori

Ostavi komentar