Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

20. 06. 2011.

Autor: 2

Pojačana kontrola saobraćaja

U saradnji sa Auto moto Savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila Srbije, MUP Republike Srbije će u periodu od 20. do 25. juna u vremenu od 7 do 20 časova sprovesti preventivno-propagadnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

Akcija pod nazivom „Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" ima za cilj besplatnu proveru tehničke ispravnosti vozila i otklanjanje uočenih nedostataka.

Za vreme sprovodjenja akcije policijski službenici saobraćajne policije vršiće pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika i svetlosno-signalnih uređaja, kao i poštovanja pravila saobraćaja.

Kod uočenih tehničkih neispravnosti na vozilu neće se preduzimati mere prekršajnog progona, već će vozače upozoravati da nepravilnosti otklone uz upućivanje na liniju tehničkog pregleda radi detaljne provere i pregleda vozila i eventualnom otklanjanju neispravnosti na vozilu uz napomenu da je kontrola tehničke ispravnosti besplatna i da se vrši u svim centrima za tehnički pregled.

Nakon završetka akcije od 27. juna , policijski službenici saobraćajne policije pojačaće aktivnost na kontrole poštovanja pravila saobraćaja i kontroli tehničke ispravnosti vozila.

pon

20.06.

2011.

sasa [neregistrovani] u 21:32

a ne radi

neka mi meko objasni cemo sluzi AMSS i nacionalna sliuzba za zaposljavanje?, a saobracajna policija se brine o narodu koji ucestvuje u saobracaju da ukazu na greske, smesno odrace nam kozu a neznam sto ne ukazu na katastrofalno stanje puteva u nasem kraju!!!! i koji su arsini da zatvore neki put zbog bezbednosti ucesnika u saobracaju ,verovatno mora kamion sa sve prikolicom da propadne u rupu dok se to ne desi nase drage saobracajce zanimace prva pomoc, folije ,krive gume i dali je neko zaboravio da upali svetlo, nemojte da se vise brinete o nama prezivecemo mi ovj survajver po nasoj okolini a i u samom gradu sami

Odgovori

Ostavi komentar